A Mad Max rendezőjének is nagyon tetszik a Death Stranding [VIDEO]

George Miller, a Mad Max rendezője igencsak elismerő szavakkal beszélt Hideo Kojima következő játékáról, aminek megjelenése már kevesebb mint két hétre van csak.

„Annyira örömmel tölt el engem, hogy a Death Strandinghez kommentárt kaptam az istenszerű[en tisztelt] figurától, a filmkészítő George Millertől!”, írja Kojima a tweetjében, amihez egy videó is van, ezt most be is ágyazzuk szépen:

George Millertől például a legújabb Mad Max filmet láthattuk, és Kojima odavan a munkásságáért (sőt, a filmeket sem veti meg úgy en bloc a japán zseni). „Ott a képesség a munkásságában, amit nagy filmkészítőkben látok. Az összes vizuális nyelv, a lenyűgöző látvány, minden ott van. Elkábító,” mondja Miller. Őszintén szólva, nem lennénk meglepve, ha a jövőben (mondjuk a Google Stadián, mert szerintünk ott is fel fog a Death Stranding bukkanni…) George Miller is felbukkanna a játékban, vagy akár annak folytatásában. Az első részben Geoff Keighley és Conan O’Brien is ott van (az utóbbi egy tv-s személyiség, errefelé annyira nem ismert), úgyhogy van egy pár sztár.

És lehetett volna több is! Cliff Bleszinski, akit korábban CliffyB-ként ismerhettünk a Gears of War sorozat során, mostanában már nem nagyon foglalkozik a játékokkal (egy kisebb projektre van elképzelése, de most már a Broadway-jel foglalkozik inkább) felfedte, hogy ő is bekerülhetett volna a Death Strandingbe! „Óh, istenem… tudjátok, ki nincsen ebben a játékban? Így igaz, én!”, írta Cory Barlog, a 2018-as God of War rendezője a Twitteren. Erre reagált Bleszinski: „Kojima megkérdezett engem, hogy menjek el [a Kojima Productionshöz], hogy bescanneljenek, amikor Japánban voltam, de ez pont akkor volt, amikor a Boss Key Productions már a bezárás felé tartott, és én épp a csendes időszakomat akartam elkezdeni, így inkább nem vettem benne részt. Most már sajnálom!” Érdekes lett volna, ha mindkettejük felbukkant volna.

A Death Stranding november 8-án fog megjelenni PlayStation 4-en, de később tuti felbukkanhat PC-n is például, mivel a dobozon nincs jel az exkluzivitásra…

Forrás: DualShockers,

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu