Annyira problémás a WWE 2K20, hogy pénzvisszatérítést ajánl a Sony! [VIDEO]

Az amerikai WWE 2K20 pankrációs játék annyira rossz lett a PlayStation 4-en (nem csak ott…), hogy inkább nem kockáztat ideges játékosokkal, és inkább visszaadja nekik a pénzüket.

A 2014-es Assassin’s Creed: Unity anno igencsak bugos volt PlayStation 4-en, Xbox Oneon és PC-n egyaránt, és kb. ahhoz közeli szintre jutott (vagy inkább zuhant?) a WWE idei része, a 2K20, amiből több videó és kép is található az interneten. Mi a kedvenc videónkat linkeljük (előre szólunk, hogy érdemes végignézni, mert hihetetlenül kacagtató), és tudjuk, hogy ez az Xbox One portból készült, de most mindegy, melyik platformról van szó, ha a játék bugos, akkor bugos…

A Twitteren már egy #FixWWE2K20 hashtag is felkapott lett, hogy a pankrációs játékot megvásárlók felhívják a Take-Two figyelmét arra, hogy talán ezeket a hibákat ki kellene javítani. Van más hiba is: még a gyűjtői kiadásból is hiányzott pár dolog. A kiadó persze nem nagyon reagált érdemben az ügyre – ezt írta a 2K Support Twittere: „Több [hibajelentő] jegyet kapunk mint általában. Biztosíthatunk mindenkit afelől, hogy mindent megteszünk, ami tőlünk telik, hogy az ügyeitekkel foglalkozzunk. Köszönjük a türelmeteket!” De mégis mi áll a hirtelen bugosság mögött? Erre valamelyest tudunk magyarázatot adni.

Még augusztusban volt arról szó, hogy a WWE 2K sorozat fejlesztőcsapata, a japán Yuke’s (akik amúgy már KÉT ÉVTIZEDE WWE-címeket fejlesztettek!) szakított a franchise-zal, és a fejlesztés befejezését lényegében a kisegítőjük, a kaliforniai Visual Concepts vette át. Ők meg az NBA-sorozatot fejlesztik (és ugye az NBA 2K20-vel szerencsejátékos arculatot adtak a MyTeam módnak…). Hivatalos magyarázat a Yuke’s távozására nincs. Májusban Hiromi Furuta, a Yuke’s senior alelnöke és producere viszont azt mondta, hogy egy második csapat felállítását tervezik, hogy egy új pankrációs projekten dolgozzanak, és ezzel a cégen belüli versengést kívánják élénkíteni.

A Sony pénzvisszatérítésével kapcsolatban pedig minden elismerésünk a cégnek, ugyanis megtehették volna, hogy tesznek az egészre, de inkább távol tartják magukat a Take-Two-tól.

Forrás: Gamesindustry

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu