Narcos Rise of the Cartels: itt a megjelenési dátum és hozzá a trailer! [VIDEO]

A játék producerei azt ígérik, hogy a Narcos Rise of the Cartels – amely a nálunk is rendkívül népszerű Netflix-sorozat alapján készül – egy igazán brutális, körökre osztott akció-stratégia lesz.

A Narcos című tévésorozat, amely a valóban élt kolumbiai drogbáró: Pablo Escobar felemelkedése és bukása alapján készült az egyik legnépszerűbb alkotás a Netflix-en, így csak idők kérdése volt, hogy mikor készül belőle videojátékos alkotás. A Kuju Games által fejlesztett, körökre osztott, akció-stratégiai játék olyan klasszikusokra emlékeztet, mint az X-Com, vagy a Jagged Alliance.

A brutális leszámolásokat ilyen módon megjelenítő Narcos Rise of the Cartels stratégiai címre már nem is kell olyan sokat várni: a legújabb trailerrel egybekötött bejelentés szerint ugyanis kevesebb, mint egy hónap múlva, november 21-én jelenik meg Steamre és PlayStation 4-re és rá egy nappal, november 22-én pedig már Xboxon és Nintendo Switch-en is játszhatunk vele.

A játék során akár a DEA, vagy a kolumbiai drogkartel szervezetét is irányíthatjuk, két külön, exkluzív hadjáraton keresztül, melyben külön célkitűzések is szerepelnek és a sorozatból jól ismert arcokat is irányíthatjuk.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu