Watch Dogs: Legion: a fejlesztők nyilatkozata a halasztás után

Tegnap a Ubisoft három halasztásáról is beszámoltunk (azért az nem gyakori), és az egyik játékkal kapcsolatban megszólaltak a fejlesztők.

„A Watch Dogs: Legionnal az ambíciónk, célunk az, hogy egy felejthetetlen élményt hozzunk el, ami megváltoztatja, ahogy a nyílt világokban játszol (és ahogy azokról gondolkodsz). A Játssz bárkiként funkcióval a világunkban mindegyik karakternek folyamatos, állandó élete van, és London teljes lakosságából bárki csatlakozhat a DedSec csapatodhoz, hogy a játékod hőse, illetve a személyes történeted sztárja legyen.

Átkaroljuk ezt a lehetőséget, hogy a plusz idővel ezt a nagyra törő elképzelést megvalósíthassuk a lehető legjobb minőségben, és hogy úgy keltsük életre a közeli jövőbeli Londont, ahogy az megérdemli. Magabiztosak vagyunk, hogy ez [a halasztás] biztosan azzá az immerzív, innovatív élménnyé teszi a Watch Dogs: Legiont, aminek létrehozását elhatároztuk, és amivel játszani szeretnétek. Alig várjuk, hogy nagyon is hamarosan többet is megoszthassunk veletek!”, írja a fejlesztők közleménye Twitteren teljes egészébéen magyarra fordítva.

És nem mondtunk hülyeséget tegnap, amikor a halasztásokról volt szó! „A Gods & Monsters, a Rainbow Six Quarantine, illetve a Watch Dogs: Legion a következő üzleti évben a második és a harmadik negyedév közti időpontban [ez 2020 júliusa és 2021 januárja közé tehető – a szerk.] fog megjelenni, és a következő generációs konzolokra lesz mind a három játék optimalizálva,” mondta Frédérick Duguet, a Ubisoft pénzügyi főnöke a francia cég pénzügyi jelentése során. Tehát direkt a next-gen konzolok, a PlayStation 5 és a végleges névvel még nyilvánosan nem rendelkező Xbox Project Scarlett miatt tolta el a Ubisoft mind a három játékot. Az a két konzol pedig 2020 végén fog ugyebár a boltokba kerülni.

Nos, eddig csak PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és PC-re lett bejelenve a Watch Dogs: Legion, úgyhogy mondhatjuk már bátran: a londoni hackerkedés is szépen egy cross-gen játékká alakult át, így a jelenlegi és új konzolokon is elérhető lesz.

Forrás: DualShockers, DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu