A világon egy van ebből a speciális Zelda Link’s Awakening Switch konzolból! [VIDEO]

880 dollárnál tart már az Ebay aukció, ha esetleg úgy döntesz, hogy beszereznéd a speciálisan moddolt Link’s Awakening Switch konzolt.

A The Legend of Zelda: Link’s Awakening (a tesztünk már készülőfélben!) remake verziója nagy sikert aratott Nintendo Switch-en, így nem csoda, hogy sokan egyedi Nintendo Switch-et is szívesen vásároltak volna. Sajnos ilyen a nagykereskedelemben nem kapható, viszont elkészült egy egészen egyedi Nintendo Switch, amelyből világon egyetlen darab létezik.

Link emlékezetes kalandja alapján készült, egészen elképesztően részletes és kidolgozott Switch-et a MakoMod készítette, amely a csapat Facebook oldala szerint már korábban is dolgozott hasonlóan látványos, moddolt konzolokon. Más, nagykereskedelemben kapható moddolt Switch-ekkel szemben itt nem csak a dokkolón, meg a Switch hátulján látható valamilyen rajzolt ábra, hanem a játékhoz kötődő misztikus ábrák dombornyomott mintái is felkerültek a tabletre és a Joyconokra egyaránt. Magán a dokkolón a Fish of the Wind látható. Aki járatos a játékban, az felismerheti majd a különböző egyéb játékelemeket is, mint például azok a zenei eszközöket, amelyeket Hyrule hősének meg kell találnia.

Ez a Nintendo Switch nem csak dísz, hanem egy teljesen funkcionális játékkonzol – bár nagy eséllyel, aki majd megveszi, nem hétköznapi játékra használja majd, hanem van mellette egy másik Switch-e. Ha meg akarod venni, akkor még egy heted van rá, hogy az Ebay-en a legmagasabb értéket kínáld érte. Alaposan a zsebedbe – vagy inkább a bankszámlád „mélyébe” kell nyúlnod, mert már most 880 dollárnál tart az aukció.

A MakoMod egyébként nem csak Nintendo Switch-re készít ilyen különleges modokat. PS4-re és készítettek már hasonlóan döbbenetesen igényes, egyedi alkotásokat: az egyiket a Kingdom Hearts 3 alapján, a másikat pedig a Crash Bandicoot temploma ihlette meg.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu