Games with Gold: a Microsoft novemberi kínálata [VIDEO]

„Elementáris, kedves Watson!” és: „az Erő veled van!” – ez a két kulcsmondat a novemberi Games with Gold kínálatára

Mint mindig, novemberben most is összesen négy játékot kaptunk: két újabb játékot és két retrocímet, melyek Xboxra és Xbox 360-ra jelentek meg. A Sherlock Holmes: The Devil’s Daughtert november 1-től 30-ig regisztrálhatjuk be, a The Final Stationt november 16-tól december 15-ig, az ősrégi Xboxos Star Wars: Jedi Starfightert november 1-től 15-ig, az Xbox 360-ra megjelent Joy Ride Turbót pedig november 16-30-ig.

Természetesen az Xbox 360-as és Xboxos játékok tökéletesen kompatibilisek visszafelé, tehát Xbox One-on, vagy Xbox One X-en mindent megkapunk, ha van Xbox Live Gold előfizetésünk.

Ne felejtsétek, hogy még mindig letölthetitek a Friday the 13th-t és a Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge-t. Az új játékok első része november elsején, pénteken érkezik.

És akkor a Games with Gold játékok listája sorban:

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter – november 1-től 30-ig

The Final Station – november 16-tól 15-ig

Star Wars: Jedi Starfighter – november 1-től 15-ig

Joy Ride Turbo – november 16-tól 30-ig

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu