PlayStation Plus: mit kapnak az előfizetők a novemberi hónapra? [VIDEO]

Sikerült-e a Sonynak egy kicsit megerőltetnie magát az ősz utolsó hónapjára, vagy a PlayStation Plus szolgáltatásra előfizetők ezúttal sem kapnak valami kiemelkedő játékot? Nézzük a választ a kérdésre…

Mint már pár hónapja, így ezúttal sem kap többet, mint kettő darab PlayStation 4-es játékot kap az, aki előfizet a PlayStation Plusra, ami nélkül nem nagyon lehetséges a már több mint százmilliós eladásokkal büszkélkedhető PlayStation 4-en az online multiplayer.

Ezúttal érdekes módon nem a PlayStation Blogról vettük át a kínálatot, mert ők már megint nem tudták pontosan fél hatkor publikálni a posztot. Helyette egy Gran Turismo Sportosat sikerült. De mindenesetre egy megbízható Twitter-fiókról láthatjuk, hogy a novemberi hónapra azért jut egy kis borzongás, ugyanis az egyik játék nem más lesz, mint az Outlast 2. A másik játék pedig a folytatást hivatott hypeolni ezúttal is, hiszen a Team Ninjától a Nioh érkezik az Outlast 2 mellé. Úgyhogy egy kis túlélőhorror, továbbá egy kis, Japánban játszódó hack ‘n’ slash az, amit az előfizetők kapni fognak novemberre.

Sajnos ezúttal is csak ennyi fért bele, úgyhogy most is jogosan mondjuk azt, hogy miért nem lehetne valami pluszt mellé pakolni, mert sem egy PlayStation VR-cím, sem egy PlayLink bónusz, semmi más nem gurul be mellé, amitől csak az előfizetők gurulhatnak be. (Vagy ki az ajtón, felmondva az előfizetésüket. A felmondás sem rossz gondolat…)

Nocsak, közben azért sikerült a PlayStation Blogon is felbukkannia a posztnak, úgyhogy most már semmilyen szinten sem nevezhető pletykának a Nioh és az Outlast 2, mint a két novemberi cím.

Mint mindig, ezúttal is kedden kerül cserére a játékkínálat, úgyhogy november ötödikéig lehet még az októberi párossal szórakozni. Vajon decemberre sikerülni fog a Sony-nak egy komolyabb párosítást előhúzni a kalapból, vagy inkább ne is álmodozzunk semmi komolyabbról? A kérdés jelenleg még költői… egy hónapig az is marad…

Forrás: PS Blog

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu