Diablo IV: itt a bejelentés! Horrorhangulatú trailer és játékmenet videók! [VIDEO]

Egy elképesztően eltalált hangulatú, horrorisztikus video és egy gameplay videó az előfutárja a PC-re, Xbox One-ra és PS4-re egyaránt megjelenő Diablo IV. részének!

A Blizzard végre hivatalosan is lerántotta a leplet a már nagyon várt Diablo IV-ről, egy kolosszális horrorfilmszerű trailerrel, amelyet még az évente megrendezett BlizzCon 2019 legelején indítottak el. A csapat a kifejezetten darkos, horror elemeket is tartalmazó videó után ki is hangsúlyozta, hogy a Diablo 4 sötét és véres lesz, amely a Diablo univerzum tekintetében kifejezetten jó hír, hiszen sokan kritizálták az előző részt, amely némileg, vizuális világában is visszavett ebből a stílusból.

A Diablo IV Sanctuary világába kalauzol el minket, tele különféle rémálomszerű démonokkal, szörnyekkel és élőhalott karakterekkel, amelyek nagyon változatos harci stílust mutatnak fel. A Blizzard az előadó bevallása szerint az előző járom rész legjobb elemeit vette át a negyedik részhez: a legelső Diablo horrorszerű hangulatát, a Diablo 2 loot rendszerét és a Diablo 3 harcrendszerét, hogy egy olyan játékot készíthessenek el, „amelyre már mindenki várt.”

Egyelőre három karaktert láthattunk a Blizzconon: varázsló, bárbár, druid – de természetesen lesz több is. A szingli mellett a szokásos kooperatív mód és a PVP sem hiányzanak – utóbbi várhatóan már megjelenéskor.
„Alig várjuk már, hogy visszatérjünk és belemerüljünk a Diablo kvintesszenciájának tartott sötét, véres játékvilágba, miközben a játék univerzumát a történeten keresztül még jobban kiteljesíthetjük.” – olvashatjuk a hivatalos bemutatóban.

„A Diablo IV-ben Sanctuary világát megszakítás nélkül járhatjuk be, olyan helyszínekkel is, mint Kehjistan szikkadt sivatagja, vagy Scosglen farkasemberektől hemzsegő erdei.

Mivel a játék világa sokkal nagyobb lesz, így már nem csak gyalogolni fogunk, hanem különböző hátasokra is felpattanhatunk. Egyelőre egyetlen gonosz démonkirálynőt: Lilith-et mutattak be a Blizzconon és hogy kik lesznek még, illetve a vérszomjas, túlvilági hölgyet mikor randevúzunk a Pokol mélyén, azt még nem tudjuk. Egyelőre tehát PC-s, Xbox One-os és PS4-es verzióról tudni, Switch-ről nem került említés.

Az előző rész, a Switch-re megjelent Diablo III tesztjét itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu