Menu

Marvel’s Avengers: a karakterfejlődés és a co-op [VIDEO]

Sok új részlet is bejelentésre került a Crystal Dynamics és az Eidos Montreal Marvel’s Avengers játékából.

„Tudjuk, hogy mindenki arra kíváncsi, hogy miként működik a co-op, és izgatottan fogunk 2020 elején további részleteket elárulni. De addig is gyors áttekintést adhatunk! Ahogy láthatjátok a videóban, kétféle küldetés van: Hero és Warzone küldetések. A Hero küldetések kizárólag egyjátékosak, és részei a teljes kampánynak. Ezek felfestik az összes hőst [és azok képességeit], ahogy a csapat tagjai lesznek a növekvő stábodban. A Warzone küldetések szólóban, vagy akár maximum négy fős co-opban is játszhatóak a már elérhető hőseiddel, hogy a Bosszúállók csapatának tagja lehess! Mindegyik küldetés a csapat méretéhez és felállásához skálázza magát.

Miközben ikonikus karakterek felett veszed át az irányítást, a játékos választásának szabadsága fontos az élményünknek. A játékosok testreszabhatják a hőseik felszerelését, képességeit, továbbá egy széles választékú kosztüm közül is felvehetnek egyet – ezek mind egy személyes élményt alkotnak. Például egy játékos Thorként AOE sebzést okozva vezetheti a népet, de egy bajtárs felépítheti úgy, hogy főleg a közelharcban legyen rutinos. Kritikus számunkra, hogy mindegyik szuperhős egyedi legyen – mégis csak a Bosszúállókról van szó!

Jelentős mértékű felszerelésünk van, ami exkluzív az egyes szuperhősök számára a Marvel’s Avengersben. Mindegyik egyedi ritkasággal, statisztikával és megnyitható perkekkel rendelkezik. Amikor azt mondjuk, hogy játssz a saját stílusodban, akkor azt komolyan gondoljuk. A játékosok a skillek és a felszerelések révén mélyen kidolgozhatják hősüket, továbbá módosíthatják a felszerelésüket, hogy melyik rész illik a játékstílusukhoz, és az új, jobb felszerelések felfedezése vagy megszerzése után tovább hangolhatják a játékstílusukat.

A felszerelésekkel kapcsolatban – a valódi erő a perkjeik megnyitása során bukkan fel. A perkek egyedi módosítók, amik a felszereléshez kötöttek, és módosítják, kiterjesztik, ahogy a szuperhős irányítható. Egy példa: a képesség arra, hogy egy AOE támadást kiereszthessünk sebződés után, vagy a hősi képességeket (Heroics) gyorsabban újra lehet tölteni. Továbbá a Branded felszereléskészlet (Gear Set) további egyedi felépítéseket tesz lehetővé a stat bónuszokkal.

A felszerelés és a képességek alapvető részei a fejlődési rendszerünknek, és lehetővé teszik a játékosoknak, hogy igazán megmutassák kreativitásukat. Ez, továbbá a kizárólag kozmetikus célú kosztümök tömkelege mindegyik szuperhős számára biztosítani fogják, hogy mindenki egyedinek érezze magát. Amit az áttekintős videóban láthatsz, az pre-alpha állapotú, úgyhogy még változhatnak és fejlődnek a dolgok, ahogy a játékot fejlesztjük,” írja Noah Hughes, a játék kreatív rendezője a PlayStation Blogon.

Úgyhogy vannak fejlemények a Marvel’s Avengers-ről, ami jól hangzik – a megjelenés május 15-én lesz PlayStation 4-en, Xbox One-on, PC-n és Google Stadián.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu