Monster Energy Supercross 3: ismét sáros lett az új cipő [VIDEO]

Az amerikai motokrosszból sosem lehet elég, gondolja a már a THQ Nordic alá tartozó Milestone, így érkezik a Monster Energy Supercross 3…

Több mint 100 motoros bőrébe bújhatunk majd a 450SX és a 250SX kategóriákban egyaránt, hogy a 15 hivatalos stadion és pálya valamelyikén róhassuk a köröket. Ezeken túl akár választhatunk, hogy egy szponzor álljon mögöttünk, és lényegében függetlenként versenyezzünk, vagy a franchise során először a hivatalos csapatok valamelyikéhez szegődjünk, hogy csapattársai lehessünk a kedvenc Supercross motorosunknak.

Kooperatív módra is számíthatunk, így akár négyen is együtt (vagy inkább egymás ellen…) versenyezhetünk, és több játékmód is vár ránk, amik a kaliforniai Factory Supercross gyakorlópályák replikáin játszhatunk majd. Nagy, szabad terület lesz kilenc pályával. Ezek után az új online multiplayer is sorra kerülhet, ráadásul dedikált szerverekkel (kérdéses, hogy mindegyik platformon lesz-e ilyesmi – mivel a sajtóközlemény ilyesmire nem tért ki…), a Race Director móddal online bajnokságokat hozhatunk létre (itt meghatározhatjuk, hogy ki hol induljon, milyen büntetések legyenek, és melyik kameraállást használjuk). Bajnokság, gyors futamok, Elimination mód, mind nyilvános és privát lobbikkal. Visszatér a pályaszerkesztő is – több mint 53 ezer pályát hoztak létre eddig a játékosok, és új elemek is lesznek benne (célkapu, érintőblokk, oszlopok…).

A motorosok modelljei újra lettek alkotva a fotószkennelés segítségével, és most már női modellt is létrehozhatunk (feltehetőleg ismét mindössze pár preset segítségével…). A pályák élőbbnek fognak tűnni, mivel a sajtóközlemény szerint a tűzijátékok, lángok részecskéi, illetve a száraz és nedves pályák is részletesebbek, valószerűbbek lesznek. A fizika módosítva lett, hogy az új animációkhoz passzoljon, és új módon lehet a levegőben a motorunkat kezelni, hogy az ugratások során jobban kezelhető maradjon a masina.

Az igencsak hosszú nevű Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 már megjelenési dátummal is rendelkezik: február 4-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox Onera, Nintendo Switchre, Google Stadiára (itt is tehát próbálkozik a cég), illetve a PC-n Steamre.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)