Már az Outlast 3-ra melegít bennünket a Red Barrels?

A fejlesztők elkezdtek valamit mutatni a következő játékukból – de vajon az Outlast 3-on dolgozik a Red Barrels, vagy valami teljesen új IP készülhet?

Nem meglepő módon pont Halloween napját, azaz október 31-ét választotta a stúdió arra, hogy bemondja, hogy nemsokára jön egy bejelentés. Mivel túlélő horror játékokat készítenek „a vörös hordók” (ugyanis a belső nézetű Outlast (2013), Outlast: Whistleblower (2014), illetve az Outlast 2 (2017) mögött is ők álltak), abszolút találó módon kezdik ismételten borzolni az idegeinket a fejlesztők.

De min dolgozhat a csapat? Tavalyelőtt még azt mondta a Facebookon a stúdió, hogy „egyszer valamikor csinálni fogunk egy Outlast 3-at”, de olyat is írt ekkor a csapat, hogy valami máson dolgoznak, illetve „nem lesz [ez a játék] az Outlast és az Outlast 2 folytatása, hanem egy különálló élmény az Outlast univerzumában.” Aztán tavaly a stúdió egyik tagja, Philippe Morin azt mondta, hogy az Outlast 3 eltérő lesz a sorozat addigi részeihez képest.

Úgyhogy ha az Outlast 3-at kezdi promotálni a Red Barrels, akkor ez másmilyen lesz az eddig tőlük látottakhoz képest, szóval folytatás lesz, de közben mégsem. Vagy valami teljesen más. Az alsó karon MK-329 feliratot lehet látni, ami azért logikus, mert az MKUltra kísérletekre koncentrált a sorozat idáig, de ha a két kezet látjuk, akkor valami kooperatív is lehet belőle. Vagy egy spin-off. Vagy valami más.

Úgyhogy most mást nem tudunk tenni mint azt, hogy várunk arra a bizonyos bejelentésre – de mivel közelítünk 2019 végéhez, már fel kell tennünk azt a kérdést, hogy vajon a következő Red Barrels játék is a next-gen platformokra koncentrál, vagy cross-gen kiadás lesz belőle, vagy ők még maradnának a PlayStation 4/Xbox One pároson? (És akkor még ott van a Nintendo Switch is, amin szintén felütötte a fejét az Outlast, az Outlast: Whistleblower, és az Outlast 2 is.)

„Ahol a szabadság véget ér.” Hol is?

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu