Demót fog kapni a Yakuza: Like A Dragon

A csapat önbizalommal teli azzal kapcsolatban, hogy a Yakuza: Like A Dragon műfaját RPG-re módosították a sorozat eddigi részeihez képest.

November másodikán a SEGA tartott egy dedikáló találkozót Japánban, ahol a jelenlevők találkozhattak Toshihiro Nagoshival (aki lényegében a Yakuza-sorozat atyja) és Masayoshi Yokoyamával, a Yakuza: Like A Dragon producerével – tudósít erről a japán GameWatch. A rendezvényen az autogrammok begyűjtése mellett a játékot is ki lehetett próbálni. (És több ilyen rendezvény is lesz a franchise oldala szerint.) Ezen a rendezvényen a Nagoshi-Yokoyama páros több bejelentést is tett.

Japánban demót fog kapni a játék (ami arrafelé Ryu Ga Gotoku 7 néven, tehát számozottan fog megjelenni), de nem tudni, hogy a PlayStation Store-on mikor fog ott felbukkanni az ízelítő, és még kérdéses, hogy mi mikor fogunk sorra kerülni (mert csak nem hagynak ki minket a buliból…). A kipróbálható változat javult a Tokyo Game Show-n kiállított verzióhoz képest – Ichiban és barátjai mind irányíthatóak voltak már ebben a buildben, és a Just Action, Just Guard rendszerek (támadással, védekezéssel kapcsolatos) is már elérhetőek voltak benne.

Yokoyama szerint az egyik indok a műfajváltás mögött az volt, hogy másfajta barátságok alakulhatnak ki egy RPG-ben, és a mélyebb, drámainak nevezett történet is megemlítésre került, amire a játékosok jobban ráhangolódhatnak, csak ezt nehéz egy demón keresztül átadni, és ezért is fog az a harci rendszerre koncentrálni abban. Nagoshi és Yokoyama is azt mondja, hogy a körökre osztott RPG-re való váltást jól fogadták a rajongók, és szerintük a demó meggyőzi a kétkedőket majd. Mindegyik csapattagnak külön munkaköre lesz (pl. Saeko Mukouda, a jelenleg egyedüli női csapattag, irodai munkaköre révén olyan eszközöket alkalmazhat, de korábban látható volt Idolként, így máshogy is támadhat), és a Japánban népszerű pachislot masinák is fel fognak tűnni a játékban.

A Yakuza: Like A Dragon a nyugaton valamikor jövőre fog megjelenni PlayStation 4-en (míg Japánban már január 16-ától kapható lesz).

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu