Terminator: Resistance: harci trailer, furcsaságokkal [VIDEO]

A Teyon játéka érdekes dolgokat mutat be a legújabb Terminator: Resistance videójában. Kb. olyan szinten, hogy már azt gondoljuk, hogy bár ne tették volna.

„A Terminator: Resistance egy egyjátékos FPS, amit a Teyon fejleszt. Egy eredeti történettel rendelkezik, ami az első két Terminator filmen alapul. Egy poszt-apokaliptikus Los Angelesben játszódik, közel harminc évvel a második rész eseményei után, és kibővíti a jövőbeli háború eseményeit, amikre James Cameron ikonikus filmjei már utaltak.

A Terminator: Resistance egy új főszereplőt mutat be, akinek a neve Jacob Rivers. Ő egy katona az ellenállás csendes-óceáni divíziójából. Annak ellenére, hogy Jacob csak egy közkatona, hamarosan felfedezi, hogy a Skynet legújabb veszélye őt célpontként megjelölte, így hamarosan kiiktatásra kerülhet! Bár a Skynet sorsa az, hogy elveszíti ezt a háborút, de mekkora károkat okoz Jacobnak? Éld át az eseményeket, amik a meghatározó végső csatát felvezetik. Pusztítsd el a Skynet védelmi hálózatát, és segíts az emberiség sorsát eldönteni a gépek elleni háborúban!

Állj ellen a gépeknek – harcolj több ikonikus, a filmekben felbukkanó ellenféllel, beleértve a T-800-ast, illetve több, a Terminator-univerzum számára új ellenféllel. Alkalmazz több plazmafegyvert – fuss és lőjj, vagy lopakodj és hackeld át magad a környezeteken! A világ nem olyan megbocsátó mint rég, így a maradékok után kell kutatnod az üzletelés és kraftolás érdekében. Válaszd ki, milyen hőss legyél – fejleszd a képességeid, miközben felfedezed a poszt-apokaliptikus Los Angelest. Teljesítsd a történet küldetéseit, hogy az ellenállás ranglétráját megmászd, és a mellékküldetésekkel a barátaidat segítheted. Változtasd meg az emberiség sorsát – védj meg egy változatos túlélő csapatot, ahol mindenkinek saját céljai és háttértörténetei vannak. A játék során megejtett cselekedeteid kihatnak a túlélésükre, és a befejezésre is,” írja a Reef Entertainment, a kiadó sajtóközleménye.

Nos, a furcsaság ott van, hogy ebben a játékban lopakodással meg lehet csendben ölni a Terminatorokat. Ez már így önmagában a „WTF???” szintjét megüti, de valószínűleg még tudnánk mit mondani róla, de akkor egyrészt egy könyvt írhatnánk a játékról (amit ugyebár ugyanaz a csapat csinál mint akik öt éve a Ramboval okoztak eléggé nagy csalódást), másrészt pedig akkor mi lenne a poén a videók megtekintésében?

A Terminator: Resistance november 15-én jön ki Európában PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re. Amerikában pedig eddig december 3-án jött volna ki a játék. Na nem úgy van az: halasztottak még egy hetet rajta, így ott egy hónappal utánunk, december 10-én fog megjelenni a játék, ami nem nagyon tűnik úgy, hogy megérne 60 eurór (20 ezer forintot)…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu