World of Warcraft: Shadowlands: új kiegészítő a már veterán MMORPG-nek [VIDEO]

A World of Warcraft: Shadowlands nyomni fog a szinteinken is. Búcsúzhatunk a 120-tól!

„Az élet és a halál közötti fátyol megszűnt létezni. Fedezd fel, hogy mi vár rád odaát – a világ, amit ismersz a World of Warcraft történetének következő fejezetében – a Shadowlandsban. [Magyarul Árnyföldnek lehetne talán fordítani – inkább nem teszünk így – a szerk.] A Shadowlands az eltávozottak, halottak teljes univerzumának ad otthont. Utazz át a csodák és a horror titkos világain, amik mindenkire várnak, akik átjutnak a másik oldalra. Állj oda a Shadowlands négy paktumának egyike mellé – a négy másvilági vezető a halottak csordáját vezeti. Mindenkinek egyedi céljai és motivációi vannak, és hihetetlen erőkkel rendelkeznek, amiket magadénak tudhatsz. Teszteld a képességeid, ahogy haladsz felfelé Torghastban, az Átkozottak tornyában. Ez egy nagyban újrajátszható dungeon a Maw sötét szívében, ahol a leggonoszabb lelkek vannak örökre elzárva,” mondja a Blizzard sajtóközleménye.

De mi ez a szintlenyomósdi? Nos, minden eddigi játékos az ötvenes szintre kerül le. Az új szintlimit 60 lesz, és ez csak a Shadowlands kiegészítőt megszerzőknek lesz elérhető. Az 1-10-es szint az újoncoknak ad bevezetést Azerothban, a 10-50-es szint között a Battle for Azerothot lehet játszani, vagy Chromiet követve bármelyik korábbi kiegészítő lesz játszható, ami igazodni fog a szintünkhöz.

A Shadowlands kiegészítő már elő is rendelhető itt, és több kiadásban lesz kapható. Az alap változat (40 euró – 13 ezer forint) korai hozzáférést ad a Halállovagokhoz (Death Knights) a Szövetségeseknek és a Pandareneknek a Visions of N’Zoth frissítéskor. A Heroic Edition (55 euró – 18 ezer forint) ezeken túl azonnal hozzáférést ad a 120-es szint gyors eléréséhez, plusz egy Ensorcelled Everwyrm repülő mountot kapunk, amivel a Vestments of the Eternal Traveler transmog szettet szerezhetjük meg a hozzá tartozó küldetéssel. Az Epic Edition (75 euró – 25 ezer forint) ezeken túl 30 napos előfizetést, az Anima Wyrmling petet, egy Eternal Traveler’s effektet a Hearthstone-unkhoz, illetve egy kozmetikus effektet tartalmaz a fegyverünkhöz (Illusion: Wraithchill), igaz, bizonyos fegyvertípusokhoz nem alkalmazható.

A World of Warcraft: Shadowlands jövőre fog megjelenni.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu