Norman Reedus örül a Silent Hills törlésének

Reedus, aki a Death Stranding főszereplője mint Sam „Porter” Bridges, olyasmit nyilatkozott a Silent Hills játékról The Hollywood Reporternek, amitől mi is komolyan meglepődtünk.

„Teljesen eltérő volt. A Silent Hillsnek megvolt a háttértörténete, és az emberek ismerték a játékot. Tudták, hogy miről szólt, és hogy miként nézne ki. Amikor ennek befellegzett, csalódott voltam, de amikor Hideo (Kojima) elmagyarázta számomra, hogy mit fogunk ezután csinálni, teljesen elfelejtettem az egészet. Úgy voltam vele, hogy hála a jó égnek, hogy ez [mármint a Silent Hills – a szerk.] nem jött össze, mert ez [a Death Stranding – a szerk.] sokkal jobb. Ez egy teljesen más dolog. Hideóval voltam a The Game Awardson, és ő olyan mint a The Beatles volt. A negyvenes éveikben járó férfiak örömkönnyeket hullajtva sikítanak iránta, mintha Elvis (Presley) lépett volna a szobába. Én meg úgy voltam, hogy ki ő? A Hideo, akit ismerek, a barátomnak tekintem. Vacsorázott velem a házamban, megismerte a macskámat, de még a barátnőmet is. Mindig is igazán személyes volt, és olyan barátságos, és még jó humorérzéke is van. Remek vele tölteni az időt. Egy kicsit tényleg sikerült megértenem Hideo lelkét. Őszintén szólva örülök annak, hogy a Silent Hills nem valósult meg, mert betekintést nyertem abba, hogy [Kojima] miként működik, és miképp gondolkodik. Teljesen elállt a szavam ettől a csávótól!”, mondja Reedus.

A Konami sokat nem csinált azóta a Silent Hill IP-vel, leszámítva a félkarú rablót, amit nemrég kiállított Amerikában, de arról jobb, ha nem beszélünk többet. (Meg a pachinkózás, de az meg a japán félkarú rablónak nevezhető – mindegy is…) Hideo Kojima játéka, a Death Stranding a tesztek alapján megosztotta a kritikusokat, de a játékosok szava és pénztárcája dönt a játék sikeréről – a megjelenés ezen a héten lesz esedékes, mégpedig november nyolcadikán PlayStation 4-re. (A PC port 2020 kora nyarán jön.)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu