Cross-play-jel is rendelkezhet majd a Diablo IV [VIDEO]

A Blizzard következő Diablo IV játékából huszonnégy percnyi játékmenet is befutott.

A PCGamesN-nek eljuttatott közleményében Allen Adham, aki a Diablo IV felelős producere, egy rövid nyilatkozattal élt: „Nagyon izgatottak vagyunk a cross-play iránt. Technikai részletek vannak azért, amikkel kapcsolatban dolgoznunk kell a first-party cégekkel [itt a konzolgyártókra gondolt – a szerk.], de célunk az, hogy cross-play legyen [a Diablo IV-ben].” (És miért ne? A Call of Duty: Modern Warfare-ben is ott van, és az jelenleg az Activision Blizzard legújabb játéka, ami természetesen kasszasiker lett.)

„A játékosok egy élettartamnyi kalandot fognak találni egy olyan területen, ahol eltérő ökológiák, és veszélyes, új ellenfelek várnak rájuk. Randomizált, véletlenszerű dungeonökbe fognak menni, amik tele lesznek kiszámíthatatlan ellenségekkel és el nem képzelhető kincsekkel. Miközben teljes mértékben támogatva lesz a szóló és a koordinált csapatos játék, a Diablo IV lehetőséget fog biztosítani a játékoscsoportoknak, hogy ugyanabban a megosztott világban egymással találkozhassanak, majd nagyobb kihívásokat vállaljanak közösen… vagy megöljék egymást a PVP harcok során.

A Diablo IV-ben a játékosok megkísérlik, hogy visszahozzák a reményt a világba azáltal, hogy eltüntetik a gonosz lények mindegyik rémes inkarnációját a kannibalisztikus démonimádó szektásoktól kezdve a vadonatúj, megfulladt élőhalottakig, amik a tengerpartokból emelkednek fel, hogy áldozataikat egy vizes sírba vigyék. A sorozat során első alkalommal Sanctuary egy folyamatos, átmenet nélküli, összefüggő terület lesz, ami eltérő régiókkal fog rendelkezni Kejhistan égő sivatagaitól kezdve Scosglen zöldellő, vérfarkasokkal teli erdein át a Száraz Sztyeppe kemény vadvilágáig,” mondja a Blizzard a megosztott nyílt világáról, amiben tehát PVP-zni is lehetőségünk lesz majd.

„A Barbár a páratlan ereje, illetve brutális közelharc révén ismert. Egy új, jóval erősebb rendszert, az Arzenált alkalmaz a harcok során. Ezzel olyan képességre tesz szert, hogy magával vigyen négy eltérő fegyvert, és gyorsan válthasson közöttük, és az eltérő támadásokhoz társíthatja azokat,” olvasható a Barbár jellemzése. Ezt elég szépen meg lehet figyelni a játékmenetes videóban (a régiókról nem is beszélve). Csak kérdéses, hogy mikor is fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One– ra és PC-re (meg biztos, hogy PlayStation 5-re és Xbox Project Scarlettre is…) a játék?

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu