„Eléggé előrehaladott” állapotban van már a Hitman 3

A dán IO Interactive nem feledkezett meg a zongorahúrral hatékonyan gyilkoló ügynökéről, a Hitman 3 játékáról.

Idéznénk egy részletetet magyarra fordítva a Hitman 2 novemberi frissítéseit taglaló blogposztból, ami pont ehhez a témához kapcsolódik: „Tizenhárom havi teljes körű támogatás és tartalom után, amit a Hitman 2-nek biztosítottunk extra költségek nélkül (leszámítva azokat, amiket az Expansion Passon keresztül adtunk a játékhoz), most egy olyan pozícióban vagyunk, ahol már egyre inkább a jövőbe tekintünk. Más szóval élve, egyre többet mozdítunk el a Hitman 2 csapatának tagjaiból, hogy a következő Hitman játékhoz csatlakozhassanak, ami már eléggé előrehaladott állapotban van.” A november 19-ei patch lesz az utolsó nagy frissítés a Hitman 2 számára, úgyhogy utána bár lesznek tartalombeli bővítések, és lesznek „élő tartalmak” 2020-ban is, már nem ezen a játékon lesz a hangsúly.

Ezzel az idézettel tehát az IO Interactive megerősítette, hogy a Hitman 3-on dolgoznak (remélhetőleg ez lesz a neve, de mi megelőlegezzük neki…), és a bejelentés időpontját tekintve szinte biztosra vehetjük, hogy a stúdió már a következő generációra fejleszt, azaz a PC mellett a PlayStation 5 és az Xbox Project Scarlett az, ami megkaphatja a 47-es ügynök új kalandjait, amiben valószínűleg szavak nélkül, ám igenis hatékony módon végzi el a munkáját.

A kiadó nagy eséllyel ismételten a Warner Bros. lesz – 2017-ig a Square Enix volt az IO Interactive tulajdonosa, de a stúdió függetlenné vált, és sikerült a japán cégtől megszerezniük a 47-egy ügynök intellektuális tulajdonához köthető jogait is. Ezek után állt össze az IO a Warnerrel, akiknél már nem epizodikus kiadásban jelent meg a Hitman 2 (így volt az első rész…). Mivel a Hitman 3 mellett egy „új univerzumon” is dolgozik az IO Interactive (erről korábban beszámoltunk), kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Nem lenne meglepő végül, ha a Hitman 3 cross-gen címként akár már 2020 őszén betoppanna a PlayStation 5, Xbox Project Scarlett, PlayStation 4, Xbox One, PC ötösén…

Forrás: GameSpot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu