Leforgatták a Halloween Killst

MOZI HÍREK – Befejeződött a Halloween Kills forgatása, amely a tavalyi nagy sikerű Halloween folytatása. A stáb 36 napig dolgozott, ez a bő egy hónap rövid időnek számít, de illik a gyártó cég, a Blumhouse Productions üzleti filozófiájához, amelynek jegyében mindig kis költségvetéssel dolgoznak. A főszereplő természetesen Jamie Lee Curtis, míg az eredeti, 1978-as Halloween több színésze is visszatér. Az alkotók nem zárják ki, hogy utóforgatások is lesznek, amennyiben a vágószobában kiderül, hogy néhány jelenetre még szükség van.

Danny McBride executive producer tavaly még azt mondta, a Halloween Kills leforgatása után azonnal elkezdik a befejező rész, a Halloween Ends készítését, de változtak a tervek, az alkotók kis szünetet tartanak.

(Halloween Kills – bemutató: 2020. október)

(Halloween Ends – bemutató: 2021. október)

Forrás: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu