A God of War fejlesztői a korábban „törölt” science-fiction játékukon dolgoznának?

Cory Barlog, a God of War direktora rejtélyes üzenettel csigázza a rajongókat Twitteren, amely a Santa Monica Studio ejtett projektjére utalhat.

Pár órája a PS4-es God of War egy titokzatos üzenetet „csicsergett”, amely a csillagos ég és egy műhold képével párosítva kötődően arra utalhat, hogy valahogy egy régi Santa Monica Studio projekthez kötődik, amelyet végül töröltek.

Már a „Kratos nevelése” („Raising Kratos”) dokumentumfilmjükben is beszélt a stúdió erről a projektről (a 13 perctől hallható), amely egy IP-hez kötődik és science-fiction témájú. Amikor még szó volt róla, hogy dolgoznak rajta, akkor azt is rebesgették, hogy a Battlestar Galactica egyik forgatókönyvírója írta e játék sztoriját is. „Nagyon megrázott minket.” – mondta a játék egyik designere, amikor a törléséről beszéltek. „Nagyon nehéz időszak volt.”

A törölt játék után a csapat a PS4-es God of War fejlesztéséhez kezdett, amelyet elvileg PlayStation 5-ön majd folytatnak, ugyanakkor a Santa Monica Studio talán ezt a már halottnak tűnt projektet is visszahozta a sírból. Persze, még várnunk kell, amíg Cory Barlog rejtélyes üzenetéről kiderül, hogy igaznak bizonyultak-e a feltételezések, vagy csak vaklárma az egész és Barlog szórakozott egy kicsit.


Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu