Az átok háza átkai

MOZI HÍREK – A jövő év elején kerül a mozikba Az átok háza (The Grudge, hazai bemutató: január 2.) – és a film rendezője, Nicolas Pesce a műfaj minden rajongóját megnyugtatta az új Átok-film nemcsak a 2004-es amerikai remake-kel őrzi gondosan a rokonságot, hanem az eredeti japán Ju-On filmekkel is:

– Én úgy gondolok erre, hogy az amerikai filmek nem különülnek el a japán eredetiktől – mondta Pesce. – Egy nagy csomag az egész, szóval a japán őseredetihez is nagyon közel maradunk. Az egész történet abból az ottani átokból indul, ami átkerült Amerikába. És most megmutatjuk, hogy még mit művel itt, azóta, hogy itt van.

A rendező szerint új fogalom is születik a filmje segítségével, a midquel: amely nem folytatás, nem is eredettörténet (nem sequel és nem prequel), hanem mondjuk „köztatás” vagyis midquel.

– Aki nem látta az eredetit, az halálra fog rémülni – ígéri Az átok háza rendezője. – Aki meg látta, az örülhet majd pár plusz apró részletnek, amit csak ő ért… és halálra fog rémülni.

Forrás: IC Press

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu