Batman csapata

MOZI HÍREK – Robert Pattinson már minden nap órákon át gyúr és egy 8. fokozatú piros és feketeöves brazil dzsiudzsicu oktatóval, Rigan Machadóval készül Gotham gonoszai ellen. Az edző Vin Diesel és Charlie Hunnam mestereként is dolgozott, úgyhogy ebből a szempontból reménykedhetünk, hogy az új Batman legalább olyan kemény lesz, mint amilyen Ben Affleck lett volna.

A nagy kérdés persze az, hogy kivel kell majd összemérnie az erejét. Egy ideig arról szóltak a hírek, hogy Jonah Hill gonoszt alakít majd, de ő végül is nem vállalta a szerepet. Az viszont egyre valószínűbb, hogy emellett a Batman mellett Andy Serkis játssza majd Arthurt, a hű inast. Az sem tűnik lehetetlennek, hogy Colin Farrell lesz Pingvin (1992-ben Danny DeVito játszotta), de az már biztos, hogy Paul Dano lesz Riddler (őt Jim Carrey keltette életre 1995-ben), és Zoe Kravitz bújhat a Macskanő feszes bőrszerkójába – ez a figurát 2012-ben Anne Hathaway, előtte Halle Berry és Michelle Pfeiffer is alakította. Jeffrey Wright már le is szerződött Gordon felügyelőnek.

A stáb nagyjából tehát összeállt, de erre nagy szükség is van, hiszen a tervek szerint januárban kezdődik a forgatás: Robert Pattinson végre megmutathatja, mennyit fejlődött dzsiudzsicuban.

Forrás: IC Press

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu