I.G.I. Origins: végre láthatjuk a rég elfeledett sorozat új tagját [VIDEO]

A még márciusban bejelentett I.G.I. Origins játékról végre többet is elmondott és bemutatott a Toadman Interactive (a kiadó), illetve az Antimatter Games (a fejlesztő – ők korábban a Rising Storm 2: Vietnamot hozták össze).

„Az I.G.I. Origins, ami egy belső nézetes, lopakodós lövöldözés játék, a 2000-es Project I.G.I. előzménye lesz. Egy olyan hybrid lesz, amiben a játékosat arra bátorítjuk, hogy gondolkodjanak a bejutás módszerein, majd lövöldözzék ki magukat a kijutás érdekében. Élj át egy magas oktánú, felvillanyozó utat egy kitalált kémvilágban, ahol a kütyük és a fegyverek az élénk, gazdag 1980-as évek háttérében kerülnek alkalmazásra. Fedezz fel egy rejtélyt, ami azzal a veszéllyel fenyeget, hogy a világ a nukleáris pusztulás új korszakába zuhan. Te mész be. [Ez egy utalás a játék címére: az I’m Going In rövidítése IS az I.G.I., magyarul Bemegyekként lehetne fordítani – a szerk.] Gondolkodj az úton befelé. Lőjj másokra a kiúton.

1980. A Regent kódnevű ügynököt irányítod az MI6-ből egy küldetésen [ez az Egyesült Királyság egyik hírszerző ügynöksége – a szerk.]. A nemzeti biztonság kritikus felelősségével a nyakán Regentnek egy sorozatnyi küldetésben kell részt vennie szerte a világon, hogy elérhesse a kémeket fizetők feladatait egy drámai, filmszerű élményben, ami felfedezi a Geotaktikus Hírszerzési Intézet [Institute of Geotactical Intelligence – ismét I.G.I. – a szerk.] eredetét. A változatos fegyvereiddel és kütyüiddel felszerelkezve a cselekedeteit meghatározzák a határvonalat a barátok és ellenfelek között, miközben megpróbálod a világot megrengető események mögötti igazságot megtalálni,” írja a játék weboldala.

Az I.G.I. Origins a megjelenési időszaka ellenére is kurrens generációs játék lesz. A tervek szerint ugyanis a Toadman Interactive 2021-ben szeretné kiadni az Antimatter Games fejlesztését PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A sorozat harmadik részére nagy figyelem fog hárulni a jövőben, és a képek, illetve a videó láttán talán jogosan is. Nagy cél lesz felnőni az első két részhez.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu