Mass Effect franchise: a BioWare illusztrációkat osztogat Twitteren…

Egyelőre nincs semmilyen konkrét játék, megjelenési dátum, vagy bármi, de nagyon úgy tűnik, hogy valami mozgás van a Mass Effect játékok körül.

Tegnap ünnepelte a BioWare az „N7 napot” a Mass Effect játékok megemlékezése gyanánt, amely szép gesztus, de mindannyian tudjuk, hogy az EA parkolópályára rakta a sorozatot, miután a Mass Effect: Andromedát anyagi és – a sorozat renoméjához mérten – kritikai kudarcként is könyvelték el. Ráadásul a BioWare teljes mértékben az Anthemre fókuszált, mely játék végül még nagyobb kudarcként maradt meg az emlékezetünkben, ráadásul még az oly sokszor hallott „adunk még bőven tartalmat a játékhoz!”, „az elején döcögős volt az indulás, de a sok patch majd mindent megold!” és ehhez hasonló hangzatos ígéretekből sem lett semmi, jó pár fejlesztő otthagyta ezt az MMO-t, amely jelenleg csak vegetál.

Emellett a Bioware még a Dragon Age 4-et hegeszti, amelyről szintén elég felemás híreket lehet olvasni, megjelenésről és tartalomról egyaránt.

No de térjünk vissza a kanadai cég egykor még igencsak patinás nevű sorozatára, a Mass Effectre. Casey Hudson – akinek szintén igencsak „hullámvasút” volt jelenléte a Mass Effectnél, hiszen az eleinte „isteni” státuszát nagy mértékben lerontotta a Mass Effect 3 befejezése, aztán el is hagyta a céget, majd pár évre rá tért vissza – a Twitterén osztott meg érdekességeket. Egész konkrétan eddig sosem látott artworkökről és egy rejtélyes üzenetről van szó – legalább is ez alapján még nem derül ki semmi arról, hogy mit terveznek a kiadón és a fejlesztőcégen belül.

„Annyi ötletünk van, amelyeket meg akarunk valósítani a Mass Effectben, annyi koncepció, amelyek még a parlagon hevertek, annyi történet, amelyet még nem meséltünk el.” – írta Hudson a Twitter oldalán, négy artworkkel egyetemben, amelyeket eddig még sosem láthattunk és ismeretlen helyszíneket villantottak fel.

Persze egyáltalán nem biztos, hogy bármi is lesz a Tweetből, de mindenesetre bíztató, hogy legalább nincs hatalmas csend a franchise körül.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu