Christian Bale többet nem fogja bevállalni ezt a durva dolgot a szerepeiért

Christian Bale többet nem fogja bevállalni ezt a durva dolgot a szerepeiért

MOZI HÍREK – Nincs többé se fogyó-, se hízókúra – jelentette ki Christian Bale a CBS Sunday Morningnak. Nagyon Úgy tűnik tehát, hogy a nálunk idén, más országokban már tavaly levetített Alelnök volt az utolsó filmje, amelyben éppen a Dick Cheney szerepében elhízva láthattunk a színészt. A reggeli műsorban Bale megosztotta, hogy végre arra az elhatározásra jutott: kész, vége, nincs több radikális testsúly átalakulás, többet nem fogja ezt a módszert használni.

Christian Bale-nek már egy jó ideje rendszeres szokásává vált, hogy egy-egy szerep kedvéért rekordidő alatt vagy csontsoványra fogy, vagy alaposan meghízik, esetleg igazi izompacsirta lesz belőle egy bizonyos Denevérember páncéljába bújva. Az első ilyen alkalom a 2004-es A gépész című film főszerepének apropója miatt volt: 28 kilót adott le szerepének kedvéért, melynek eredményeképpen egészen megdöbbentő látványt nyújtott a filmvásznon. Utána jött a következő döbbenetes átalakulás: a Nolan-féle Batman kezdődik című film kigyúrt Bruce Wayne-ében konkrétan rá sem ismertünk A gépész főszereplőjére.

És hogy Bale hogyan képes ezekre a döbbenetes átalakulásokra? Nem fogunk fogyókúrás tanácsokat adni, vagy titkos, csak nálunk kapható módszerekkel tukmálni a kedves olvasót, ugyanis egészen egyszerű dologról van szó: Bale A gépészhez naponta egyetlen tonhalkonzervet, illetve egy almát engedett meg magának, míg az Alelnökhöz pedig addig tömte magát „amerikai pitével” (haha), amíg az egykori amerikai alelnök termetes méretét el nem érte. Hogy mindez mennyire egészségtelen, azt szerintem nem is kell kihangsúlyozni, de hát egy Oscar-gyanús szerepért mindent, nem igaz? Hozzá kell tenni, hogy az egyik ilyen „libikóka” meg is hozta a gyümölcsét: 2010-ben A harcos című filmjében Dicky Eklund szerepében 13 kilót fogyott és ezért meg is kapta a várva-várt szobrocskát.

Christian Bale következő filmjében már normális testsúlyában és kondijában lesz látható Az aszfalt királya című filmben, amelyet hétfőn, november 11-én reggel nézek meg a sajtóvetítésen, így már aznap megtudhatjátok, hogy Bale drasztikus elváltozások nélkül is képes-e a maximumot kipréselni Ken Miles, az egykori legendás autóversenyző szerepében.

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu