Star Wars Jedi: Fallen Order: titkok a megjelenése előtt

A Star Wars Jedi: Fallen Order korai kipróbálhatósága ezúttal kimaradt: az Electronic Arts nem tette elérhetővé az Origin Accessen és az EA Accessen, így nincs lépéselőny az előfizetőknek – nekik is várniuk kell.

Ezek után egy kis SPOILER veszély. Aki nem szeretné, ha lelőnénk néhány poént a Star Wars Jedi: Fallen Orderből, kérjük, ne olvasson tovább – figyelmeztetünk jó előre, hogy ne legyen ebből probléma. Aki pedig ennek ellenére is olvassa tovább ezen sorokat, folytatjuk, vagy legalábbis elkezdjük taglalni, hogy mikre számíthatunk „a LIDL Sekiróban”.

Tehát a ResetErán összegyűjtésre került a preload révén elvégzett adatbányászatból talált dolgok listája. A játék kódja több alkalommal is hivatkozik Darth Vaderre, így akár ellene is lézerkardot ragadhatunk (és itt tényleg tippelni tudunk csak, ám mivel a 3. és a 4. rész között játszódik a Star Wars Jedi: Fallen Order, megvan rá az esély). Az egyik hivatkozás egy megsérült mellkasi védőpáncélról beszél ugyanis.

Cal Kestisnek lesz egy kétélű lézerkardja is (igaz, ez már meg lett erősítve), amit hat bolygón vagy helyszínen vethet be (Bogano, Zeffo, Kashyyyk, Dathomir, Umbarán valami küzdősportos épület, és Illumon az Inkvizítorok főhadiszállása került megtalálásra). Az első négy helyszín bolygó lesz. A lézerkardokból is több szín is kitudódott: kék, cián, zöld, indigó, lila, sárga, magenta, és narancssárga, úgyhogy ezek közül talán mindenkinek sikerül megtalálnia a kedvenc színét.

Ennyi volna a spoilerezés, de azért ebben is van olyasmi, ami elveheti a kedvet a játéktól, vagy legalábbis csökkentheti a várakozást iránta (még akkor is, ha sokat már annyira nem kell várni rá…). A Star Wars Jedi: Fallen Order november tizenötödikén fog megjelenni PlayStation 4-en, Xbox Oneon és PC-n (ezen belül is az Originen, továbbá a Steamen, ugyanis – ahogy korábban beszámoltunk róla – az Electronic Arts visszatért a Steamre, és a Respawn játékával kezdenek).

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu