Yakuza: Like A Dragon: ismerős karakterre is számíthatunk! [VIDEO]

Akinek ismerős a Yakuza sorozat, egy olyan karaktert ismerhetnek fel a Yakuza: Like A Dragon új trailerében, akire nem nagyon számíthattunk idáig.

A Famitsu (amely magazin épp összeférhetetlenségi botrányba kerülhet a Death Stranding miatt – erről a minap részletesebben beszámoltunk) révén egy új, tíz perces videót láthatunk a Yakuza: Like a Dragonból, amiről nem is olyan rég írtuk is, hogy demót fog kapni. Nos, akinek már van japán PlayStation fiókja, akkor errefelé már neki is ülhet az ízelítőnek, ugyanis a SEGA közzétette a hazai pályán a demót. Mivel a japán rajt alig több mint két hónapra van, teljesen logikus, hogy az arrafelé Ryu Ga Gotoku 7 néven megjelenő (és igen, számozott – odaát ezen a néven fut a Yakuza széria) játék már kipróbálható állapotban van.

A videó végén pedig Kazuma Kiryu bukkan fel. Ő volt a Yakuza játékok főszereplője a legelső résztől kezdve a Yakuza 6: The Song of Life-ig, de a Yakuza: Like A Dragon esetében Ichiban Kasuga veszi át tőle a stafétát. Mégis fel fog bukkanni Kiryu, mivel egymásnak eshet a két karakter (a megmérkőzésük előtt ér véget természetesen a trailer), csak az a kérdés, hogy mikor is játszódhat a sorozatban ez a felvonás, mert így ez egy melléktörténet lehet az eddigi sorozat mellett a Like A Dragon. (Persze ez tényleg nem más mint merő találgatás a részünkről – talán nemsokára többet is meg fogunk tudni.)

A SEGA a tervek szerint a Yakuza: Like A Dragont a nyugaton valamikor 2020 folyamán fogja kiadni PlayStation 4-re, de mi nem lepődnénk meg, ha csendben összeraknának egy PlayStation 5 kiadást is, hogy duplázzanak a bevétellel a japánok. A játék egy eddig szokatlannak tűnő fejlődési rendszerrel, továbbá egy RPG-sedő és körökre osztott harcokkal próbálkozó játékmenettel fog rendelkezni. Mind a két témáról korábban szó esett már nálunk is.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu