Crimson Desert: MMORPG, mindenkinek [VIDEO]

A Crimson Desert a Black Desert, egy másik MMORPG egyfajta előzményeként fog szolgálni, és már kapásból több platofrmra is készül.

„Üdv mindenkinek. Jason Lung vagyok, a Crimson Desert vezető producere. A játék kezdete visszavezethető a hatalmas sivataghoz, ami a Black Desert világában megtalálható. Azt is mondhatnád, hogy a Crimson Desert abból a vágyból született, hogy elmondhassuk a Black Desert múltját. Néhány felismerhető játékbeli tisztelgést leszámítva teljesen új, a Crimson Desert világához készített egyedi vallásokat, karaktereket hoztunk létre. Így született meg a következő játékunk, ami folytatja a sivatagi témát.

A Crimson Desert alcíme, „A vérrel írt történet”, magába zárja az epikus eseményeket, amik próbára teszik a zsoldos hőseinket. Vér fog folyni. A karakter, amit a key artunkban látsz, Macduff névre hallgat. Ő Martinus fia. Egy változatos zsoldoscsapat vezetője, aki folyamatosan nyugtalan helyzetben van, mert a vezetéssel járó felelősséggel küszködik, nem beszélve arról, hogy akik számítanak rá, nekik túl kell élniük az eseményeket. Továbbá egy tragikus múltja van, ami elől nem tud elmenekülni, akármennyire keményen is próbálkozik. A Crimson Desert egy növekedésről, fejlődésről és rugalmasságról szóló történet. Egy olyan történet, amiben a zsoldosok megpróbáltatásoktól és fájdalomtól szenvednek, és egy ellenséges világban való túlélés erőfeszítéseiről van szó.

A Crimson Desert több eltérő karakter történetét adja elő, akiknek sorsa a főszereplőével és az ő zsoldoscsapatáéval egymáshoz kötődik. Mindenkinek egyedi környezete és története van, és ezek kihatnak mindenre az általuk hozott döntésektől kezdve az általuk alkalmazható felszerelésig. És ez nem ér véget a zsoldoscsapattal – a területek tele vannak más zsoldoscsoportokkal, és mindegyiknek eltérő személyisége és kedve van.

A Crimson Desert egy immerzív egyjátékos kampányt kínál, ami tele van lekötő küldetésekkel, amik a felbérelhető zsoldosokon alapulnak, továbbá jelentős mennyiségű, egy hagyományos MMORPG formátumhoz köthető tartalommal is rendelkezik. Itt egy olyan világ van, ami úgy lett megtervezve, hogy szabadon élvezhesd, változatos tartalmakkal a magasabb szinteken, ami elvárható egy következő generációs MMORPG-től.

A játékosok sok veszélyre számíthatnak a Crimson Desert világában. Sok eltérő lény (kicsi és nagy egyaránt) veszélyezteti a túlélésed. Ez egy olyan világ, amiben mítikus lények sem barátaid, sem ellenségeid; könyörtelen zsoldosok versengenek a vérért, és erős alakok összeesküvése is zajlik a királyi udvar árnyékában. Hogy ezeket a nagyobb veszélyeket túléld, meg kell tanulnod stratégiai döntéseket hozni, amik izgalmasan kelnek életre a Pearl Abyss egyedi, akció-vezérelte harci rendszerben.

De ahogy sokan is tudjátok, bármelyik MMORPG-ről van szó, a legnagyobb barátod és ellenséged a másik játékos melletted. Ez egy olyan világ, ami olyan gyönyörű mint amennyire veszélyes is, tele egy lenyűgöző karakterstábbal, zsoldoscsoportokkal, és hozzád hasonlókkal, akik a végtelen viaskodások és a túlélésért zajló véres harcok spiráljába kerültek. Továbbá, hűen a Pearl Abyss-hoz, egy olyan világot hoztunk létre, ami tele van játszható tartalmakkal (üzletelés, felfedezés, stb.). A Pearly Abyss-nél mindenki keményen dolgozik, hogy a legjobb játékélményt hozhassuk el nektek realisztikus karakterreprezentációkkal, gazdag hátterekkel, és olyan akcióval, ami a lehető legizgalmasabb, attól függetlenül, hogy PC-n vagy konzolon játszol,” mondta a G-Star idei konferenciáján Jason Lung, a Crimson Desert vezető producere.

Az MMORPG, aminek már weboldala is van, PC-re és „konzolokra” készül, ami szerintünk PlayStation 5-ös és Xbox Project Scarlettes megjelenést takar valamikor a jövőben. Egy bétát is terveznek – ez valamikor 2020-ban érkezik.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu