Project Scarlett: biztosan nem mutatják be a ma esti X019-en

„2020 lesz a Project Scarlett éve.” – jelentette be a Microsoft és megerősítette, hogy a next-gen konzolt a ma este, tízkor kezdődő X019-en még nem láthatjuk. A Microsoft inkább az elkövetkezendő hónapokban megjelenő játékokra koncentrál és hanyagolja a Project Scarlettet.

Egész konkrétan Aaron Greenberg, az Xbox marketing csapatának vezetője a saját Twitter fiókján erősítette meg, hogy a redmondi cég újgenerációs konzolja, az Xbox Scarlett nem lesz bemutatva az X019 rendezvényen. Amikor egy felhasználó erre konkrétan rákérdezett, akkor Greenberg pontosította is, hogy „2020 lesz a Project Scarlett éve, az X019 a videojátékokról szól.”

Egyébként már több napja szivárognak a hírek a Londonban megrendezésre kerülő X019-ről, és a Microsofttól eddig semmilyen formában sem jött információmorzsa arra nézve, hogy a következő generációs konzolból ma este bármit láthatnánk. Viszont amit már tudunk, hogy a két legendás, Microsofthoz köthető cég: a Rare és Obsidian is két új játékot mutat be.

Ma este tehát a Blöff című film klasszikus monológját idézhetnék a gamerek, hiszen „LONDON!” lesz a helyszíne a már nagyon várt rendezvénynek és este tízkor bizony a theGeek lelkes csapata is árgus szemekkel figyeli majd a rendezvényt.

„Igen, Londonban. Nem ismerős? Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, még rosszabb idő, kibaszott Mary Poppins… LONDON!”

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu