A Gears 5 Xbox Games Pass-on ingyenes volt, mégis jobban fogyott, mint a Gears of War 4!

Három éve jelent meg a Gears of War 4 és csak pár hónapja került fel az Xbox Games Pass ingyenesen letölthető játékai közé, a Gears 5 pedig rögtön megjelenéskor, utóbbiból mégis többet adtak el.

A Microsoft természetesen nem is rejti véka alá lelkesedését, hogy a közönséget és a kritikusokat sikerült is egyaránt sikerült meggyőznie róla, hogy ez egy nagyon jól sikerült Gears-epizód.

Mind erről maga Phil Spencer beszélt, azt is megemlítve, hogy még azt is figyelembe kell venni a Gears 5 és a Gears of War 4 sikerének összehasonlítása tekintetében, hogy a Gears of War 4-nek egyáltalán nem kellett rivalizálni az Xbox Games Pass rendszerével, lévén az akkor még nem is létezett.

„Számunkra a Gears 5-nek nagyon jó eladásai volt. Sokkal többet adtunk el belőle, mint a Gears of War 4-ből és ennek persze nagyon örülünk. Ha az emberek meg is akarják venni, akkor ez is egy lehetőség. Senkinél sem erőltetjük, hogy az Xbox Game Pass-on keresztül játsszon a játékkal. Ez a történet arról szól, hogy minél több lehetőséget kínálunk a gamereknek.” – hangsúlyozta Phil Spencer, az Xbox főnöke a brit Eurogamernek adott interjújában.

Nektek hogy tetszett a Gears 5? Dante cikkét itt olvashatjátok róla

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu