Megjelenési dátumot kapott a Wasteland 3 [VIDEO]

Az inXile Entertainment Wasteland 3 játékára  még várnunk kell néhány hónapot, de pontosan mennyit is?

„A Wasteland 2 és a Torment: Tides of Numenera alkotóitól íme a Wasteland 3! A kritikailag sikeres 2014-es Wasteland 2, továbbá a 2015-ös Wasteland 2: Director’s Cut után a rajongók nagyon vártak egy folytatásra. A Wasteland 3 jelenleg fejlesztés alatt áll egy 2020 tavaszi megjelenéssel.

A Wasteland 3 egy csapat alapú RPG, ami ismételten a ránk jellemző, összetett történetre, illetve a stratégiai harcokra koncentrál. A játékos által irányítható járművel, a környezetbeli veszélyekkel, és egy átszabott, folyékonyabb akciórendszerrel fejlesztettük tovább a Wasteland 2 mély, taktikus, körökre osztott harcrendszerét. Játssz egyedül vagy egy barátoddal egy sztori vezérelte szinkronizált, vagy aszinkron multiplayerben. A lehetőségek megnyitásra (vagy bezárásra kerülnek) a küldetések lehetőségeivel, a felfedezhető területekkel, történetszálakkal, és más, egyéb tartalommal kapcsolatban. A bázisod az élmény alapvető része. Ahogy segíted a helyi embereket, és reputációt építesz Coloradóban, a küldetések és a narratíva a vezetésükkel kapcsolatos döntések meghozására fognak téged kényszeríteni.

A játék a fagyott Colorado kies területein fog játszódni, ahol nehéz a túlélés, és egy boldog végkimenetel sosem garantált. A játékosoknak nehéz morális döntéseket kell meghozniuk, és áldozatokat is kell hozniuk, amik megváltoztatják a játék világát. A Wasteland 3-ban egy mély és lekötő történettel fog rendelkezni, amiben egy új, átalakított párbeszéd-fa rendszer lesz a Torment: Tides of Numenera elismert íróitól,” írja a játék weboldala.

Előrendelői bónuszok is lesznek: akik a megjelenés előtt perkálnak az inXile játékáért, a Ranger kalapot és szemüveget, továbbá a Snow Camo fegyvereket fogják megkapni. És hogy mikor fog megjelenni a játék a Deep Silver kiadásában? 2020. május 19-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és PC-re (és ott lesz az Xbox Game Passban is). Mindössze négy nappal a Marvel’s Avengers után, és tíz nappal a The Last of Us Part II előtt? Bátor, nagyon bátor lépés, és akkor még ki tudja, hogy mi fog jövő májusban megjelenni…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu