Resolutiion: tisztelgés a SNES-korszak előtt [VIDEO]

Gyors tempójú akció-kalandjáték a Resolutiion, ami egy ígéretes indienek tűnik.

„Egy régi gyilkos egy kíváncsi mesterséges intelligenciát kísér át az őrült emberek és a nem idegbeteg állatok álomképein a kaotikus harcokon, a fejtörést okozó titkokon és a kényelmetlen nyugalmon túl.

A Resolutiion egy gyors tempójú akció-kaland játék, amit két mérges német testvér hozott létre. Ők egy csavargó bandát vezetnek, akik feltöltötték [a játékot] szeretnivaló pixelekkel, mocskos viccekkel, mély ötletekkel, és menő, érzésekkel teli zenékkel a több órányi büntető harcok, a jutalmazó felfedezések, és a réteges történetmesélés céljából. Fedezz fel egy törött múltat, szerezz furcsa fegyvereket és történeteket, hogy összerakhasd a múltat: egy elárult barát, egy összetört család, és háborúban álló világok. Hogy megoldd a Bölcsők rejtélyét, küzdj meg egy multikulturális, cinikus istenek mashupjaival, érzelmes gépekkel, a fanatikusokkal, a géprombolókkal, és a szőrös flótásokkal egy olyan világban, ami nem érdeklődik aziránt, hogy összezavar-e vagy megöl téged – óh, egy macska! Gyere cica cica…

Fedezz fel egy sötét cyberpunk világot, ahol semmi sem az mint aminek tűnik. Fedezz fel egy sötét történetet, ahol te lehetsz a hős… vagy akár a gonosz. Szerezz új képességeket, hogy elpusztíthasd az ellenfeleidet. Éld túl a brutális harcokat, és rombold le a borzalmas bossokat. Játssz, vagy kijátszanak,” írja a Resolutiion Steam oldala.

„A célunk az, hogy kombináljuk a gyerekkorunkban átélt szórakozást egy több rétegű sztorival, ami remélhetőleg elgondolkodtatja a játékosokat,” mondja Richard Beyer, a Monolith of Minds, a Resolutiion vezetőinek 50%-a. „És hogy meglepjük őket egy művészeti felfedezéssel egy futurisztikus rémálmon keresztül,” teszi hozzá a sajtóközleményben Gunther Beyer, Richard testvére és a Monolith of Minds másik fele.

A Resolutiiont (ami eléggé a Hyper Light Drifterre emlékeztethet) a Deck 13 Spotlight fogja kiadni 2020 márciusában PC-re és „konzolokra”, ami megint csak gyanúsnak tűnik. Szerintünk ebből is csendben lesz egy PlayStation 5 és egy Xbox Project Scarlett port.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu