Everwild, a Conker’s Bad Fur Day alkotóitól [VIDEO]

Az X019-en volt pár bejelentés, amire nem számítottunk – talán az Everwild is ide tartozik.

„Bár az Everwild még korai állapotban van a fejlesztésével, nagyon izgatottak vagyunk az általunk készülő játék egyedi potenciálja miatt. Az Everwild csapata arra koncentrál, hogy egy olyan élményt építsen fel, ami új játékstílusokat tesz lehetővé egy természetes és mágikus világban. A fejlesztési csapat, amit a felelős producer Louise O’Connor vezet [ő már a 2001-es Conker’s Bad Fur Dayen is dolgozott a Nintendo 64-en: O’Connor volt ugyanis a 3D-s animátorok és a jelenetek művészeinek egyike – a szerk.], egy teljesen eredeti és hihetetlenül különleges dolgot készít, ami több akar lenni mint csak egy új IP. Az Everwild számodra emlékezetes, lekötő, és értelmes élményeket fog adni, amiket bárhol megoszthatsz. Alig várjuk, hogy többet megoszthassunk róla veletek a jövőben. […]

Mivel két nagy játék készül nálunk, ez egy hatalmas lehetőséget képvisel a Rare és annak tehetséges csapata számára, ahogy növesztjük és tovább fejlesztjük a stúdiót, hogy teljesíthessük a kihívásokat, amiket egy új IP előgyártási folyamatai melletti sikeres élő szolgáltatásos játék fenntartása eredményez. Miközben az Everwild és az azt építő csapat mindent megkap, amire szükségük van, teljesen elhatározottak vagyunk a Sea of Thieves iránt is – Joe, Mike, Shelley, és a csapat továbbra is sok kreatív ötlettel és tervvel rendelkezik, hogy a Sea of Thieves hosszú távon itt legyen, és van néhány központi csapatunk, ami mind a két játékon dolgozik,” írja Craig Duncan, a Rare vezetője.

Mivel még egy szó sem esett a megjelenési dátumról – továbbá ott van az idézetben az előgyártásos, pre-produkciós kifejezés, biztosra vehetjük, hogy az Xbox One verzió, amit bejelentettek, szépen itt is eltemetésre kerül, így a PC (Windows 10) mellett az Xbox Project Scarlett fogja majd valamikor megkapni az Everwildot, ami talán a Microsoft The Legend of Zelda: Breath of the Wild klónja lehet.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu