Path of Exile-hírek: folytatás és mobilos kiadás is készül [VIDEO]

A Grinding Gear Games bejelentette, hogy készül a Path of Exile 2… is.

A Path of Exile 2 egy új, hét aktusból álló történetszál lesz, ami az első rész kampánya mellett lesz elérhető, és az is a közös Atlas endgame-hez fog vezetni. De nem csak ez került bejelentésre! A Path of Exile: Conquerors of the Atlas „egy kiegészítő lesz, ami teljesen megváltoztatja a Path of Exile endgame-jét” – ez december tizenharmadikán fog jönni. A Path of Exile: Metamorph egy új liga lesz a játéknak, és ebben a játékosok a saját bossukat felépíthetik. Ez is decemberben fog megjelenni. A Path of Exile: Mobile pedig a játék kísérleti mobilos kiadása lesz, ami „egy teljes Path of Exile játékélmény lesz nulla pay-to-win elemmel”, ami nem rossz. Nézzük, mit ír a Path of Exile 2 weboldala a játékról:

„Egy játék, két kampány – a Path of Exile 2 egy új, hét aktusból álló történetszál lesz, ami a Path of Exile 1 kampánya mellett lesz elérhető. A régi és az új történetszál is a közös, megosztott Atlas endgame-hez vezet. A Path of Exile 2 megőrzi az összes kiegészítős tartalmat, ami az utóbbi hat év során került megalkotásra, és behoz egy új skillrendszert, ascendancy osztályokat, engine-nel kapcsolatos fejlesztéseket, és még további dolgokat is.

Húsz év telt el – Kitava halála óta a társadalom lassan újjáalakult. Nagyra törő férfiak emelkedtek fel, hogy betöltsék az általa hagyott űrt, és a hatalom iránti szomjuk ismét korrumpálja Wraeclastot.

Tizenkilenc új ascendancy osztály – a Path of Exile 2 karakterei új Exileok, akik ugyanazokba a karakter archetípusokba tartoznak mint azok, akik az első játékban vannak. Így tizenkilenc új Ascendancy osztály közül választhatnak, amik eltérnek a régiektől, amik továbbra is elérhetőek lesznek a Path of Exile 1 kampányában.

Új Skill Gem rendszer – a Path of Exile 2 bemutatja a Path of Exile ikonikus skillrendszerének következő generációját. A Support Gemek most közvetlenül a Skill Gemekbe kerültek, így sok frusztrációtól szabadulhatunk meg, ami a régi rendszerben jelen volt, miközben a mélység megmarad. Most lehetséges a karaktered összes képességét egymásba linkelni.

Teljesen új felszerelés – A pajzs és a fegyverek fejlődése alapjairól lett újracsinálva az új karaktermodellek és animációk mellett. Az összes régi mikrotranzakciód támogatott marad.

És még sok más – A következő év folyamán további új információkat fogunk bejelenteni a Path of Exile 2 fejlődéséről, így a passzív skill fa, és más fő játékrendszer is felfedésre fog kerülni. Az évek során annyi változás volt, amit szerettünk volna megcsinálni a Path of Exile-ban, de nem volt rá lehetőségünk, mert a létező karaktereket tönkretették volna. A Path of Exile 2 egy olyan lehetőség, amiben egy nagy frissítésben mindegyiket megejthetjük.

Addig is – nincs megjelenési dátumunk a Path of Exile 2-nek, de kizárt, hogy 2020 végéig bétára sok kerülhessen. Addig is továbbra is kiadjuk a Path of Exile kiegészítőit a megszokott három hónapos menetrenddel. A tartalom elérhető lesz a Path of Exile első és második részének kampányaiban is.”

Úgyhogy nagy riválist kap a Diablo IV. Ebből csak mi jöhetünk ki győztesen.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu