Abszolút nyitott a Sony Bend Studio a Days Gone 2-re PlayStation-ön

Nyert a Golden Joystick Awards-on a Days Gone, így ez is felbátoríthatta a fejlesztőket.

A Sony Bend Studios állítólag már dolgozik a következő címén, fejlesztőket is keresnek, azt azonban még nem lehet tudni, hogy ez konkrétan micsoda, van-e valamilyen köze az idén megjelent Days Gone-hoz, illetve PlayStation 4-re, vagy már csak PlayStation 5-re készül el?

A 2019 tavaszán megjelent Days Gone most, hétvégén igencsak illusztris díjat nyert, hiszen a Golden Joystick Awards-on az év PlayStation játéka lett, olyan címeket maga mögött hagyva, mint a Concerete Genie, a MediEvil, vagy a Judgement. (A versenyben lévő játékok teljes listája lent látható.) Emellett a legjobb narratíva díját is hazavihette.

A cég vezetője, Chris Reese kihangsúlyozta, hogy a csapat továbbra is szeretne a franchise-on dolgozni. „Nagyon lelkesek vagyunk a munkákkal kapcsolatban és a Days Gone mindig is az a cím volt, amelyet el akartunk készíteni.” – vallotta be Reese. „Ez egy olyan univerzum, amelybe a jövőben is életet akarunk lehelni és több lehetőséget is kiaknázni benne. Ki tudja, talán sikerülhet!” – reménykedik Reese – hiszen a Sony-n áll, vagy bukik, hogy adnak-e még egy esélyt a franchise-nak, amelynek első része azért a kritikák és eladások tekintetében annyira nem volt átütő erejű. (Nekünk tetszett.)

„Hihetetlen élmény, hogy megnyertük ezt a díjat, rengeteg munkánk és erőfeszítésünk van benne és ez az eredmény a jutalma ennek.” – hangsúlyozta Reese, amikor átvette a díjat. „Látjuk, hogy a rajongók rákaptak a játékra, ez pedig nagyon inspiráló számunkra.” – fejezte be kissé dagályos szavakkal.

Itt pedig az év PlayStation játéka versenyben résztvevő címeket láthatjátok:

  • Days Gone – SIE Bend Studio
  • Blood & Truth – SIE London Studio
  • Concrete Genie – Pixelopus
  • Déraciné – FromSoftware
  • Dreams – Media Molecule
  • Erica – Flavors
  • Final Fantasy XIV: Shadowbringers – Square Enix
  • Judgment – SEGA
  • MediEvil – Sony Interactive Entertainment
  • Tetris Effect – Enhance Games

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu