Star Wars Jedi: Fallen Order: egy rajongó mozgásérzékelőt készített hozzá! [VIDEO]

Játékfénykarddal és speciális kesztyűvel felvértezve ugrott neki a Star Wars Jedi: Fallen Order kihívásainak egy rajongó.

Az idei év egyik legfontosabb címe (mely Dante szerint évjátéka esélyes, a cikkel rövidesen kész lesz) a Star Wars Jedi: Fallen Order, a Star Wars franchise legújabb videojátékos állomása. Egy rajongó szerint azonban az összes többi gamer „rosszul játszik vele”.

Elég hozzá megnézni Rudeism Twitch broadcastját, hogy némi igazságot véljünk felfedezni állításában, ahogy egyedi kesztyűt és játék fénykardot használva igazi Jedi lovaggá vált, a többi Star Wars fan legnagyobb irigységére.

A jobb kezében tartva a fénykardot kaszabolja szét vele az ellent, míg a balkezével használja az Erőképességeket. Nézzétek meg: látszott a videón, hogy hihetetlenül élvezte ezt irányításmódot. Talán nem a legmegbízhatóbb irányítás minden helyzetben, de úgy tűnik, a fun irányítás bőven ellensúlyozza a mozgásérzékelés sutaságát.

Itt ejtsünk most egy keserű könnycseppet is a Sony PlayStation Move irányítója felett, amelyet a japán cég teljes egészében PlayStation VR-hoz „sorolt be” (és a haldokló PSVR egyben maga alá is temette), pedig ilyen játékoknál virtuális sisak nélkül is hatalmas fun lehet a Move irányítása, mint anno a PS3 korszakában, ahol ezek a megoldások gyakoriak volt.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu