Half-Life bejelentés érkezik a The Game Awardson? [VIDEO]

Egy új Half-Life bejelentéssel fog élni a Valve a The Game Awardson… de aki a hármas számra gondol bármilyen értelemben, jobban teszi, ha inkább lemond róla.

Szóval kiszivárgott egy Google dokumentum, amiben a PCGamert szépen elküldik a fenébe a dokumentum linkelése miatt, és linkelnek egy videót, amiben pont erről a témáról van szó. Hogy a kecske és a káposzta is jól járjon, berakjuk akkor a Valve News Network videóját az iromány aljára.

Szóval november tizenhatodikán töltötte be a 15. életévét a Half-Life 2, ugyanis a nagyon durva szivárgás után a Valve szépen kitolta Gordon Freeman kalandjait 2004 novemberéig, amikor végül ki is adták a már akkor is a Steamet igénylő FPS-t. Miközben Gabe Newellék nem nagyon akarnak 3. részt csinálni (azt úgy el is felejthetjük), a tervek szerint egy VR-játékot terveznek, aminek a címe Half-Life: Alyx lesz. A szivárogtató ugyanaz az illető, aki a hirtelen megjelenés és bejelentés előtt már beszélt a DOTA Underlordsról.

Egy interjúrészlet olvasható a Google doc linken egy bizonyos Geoff (Geoff Keighley, a The Game Awards kiötlője, vezetője), Robin Walker (többek között a Team Fortress 2 társfejlesztője), és egy meg nem nevezett harmadik személy között. Geoff ilyet mond a forgatókönyvben, hogy „2020 márciusa, ki fog jönni a Half-Life: Alyx”, amire a névtelen Valve-os ezt válaszolta: „Örülnék, ha elhozhatnék ebből egy olyan verziót, amit egérrel és billentyűzettel játszhatnál, de ahogy mondtuk, úgy kezdődött [ez a projekt] mint a virtuális valóság felfedezése. Láthatod a teljes testüket, reagálhatsz a helyzetre. Pánik, tölténytárak földre való leejtése, ahogy ők bajlódnak a fegyvereikkel, mivel egy zombi van előttük… igazán szórakoztató volt a játéktesztelést nézni”, és akkor itt idéztük a játékról szóló részletet is.

A Valve korábban mondta már, hogy egy „nagyobb VR játékot” terveznek kiadni az év folyamán, és a 2019-2020-as üzleti évbe pont beleférne még a Half-Life: Alyx.

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu