Megjelenési dátumot kapott a Detroit: Become Human PC-s portja [VIDEO]

A francia Quantic Dream felhagyott a PlayStation-exkluzivitással, így nemsokára a PC-n is elérhető lesz a csapat legújabb játéka, a Detroit: Become Human is.

Ha még emlékszünk, a Detroit: Become Human először a PlayStation 4-en jelent meg még 2018 májusában. Azóta eltelt másfél év, és eközben a Heavy Rain, illetve a Beyond: Two Souls, két, eredetileg PlayStation 3-as címük átportolásra került, igaz, Epic Games Store-exkluzivitással (és Denuvóval, mert szerintük erre akkora nagy igény van). Most a Detroit: Become Humanon a sor – David Cage-ék egy új trailerben jelentették be, hogy még idén sor fog kerülni az androidok és az emberek között kibontakozó konfliktusok számítógépes adaptációjára is.

„A szabadságnak ára van. 2038, Detroit. A technológia egy olyan pontjra jutott, ahol már mindenütt megtalálhatjuk az emberszerű androidokat. Úgy beszélnek, mozognak és viselkednek mint az emberi lények, de ők csak gépek, amik az embereket szolgálják. Játssz három eltérő androidként, és láss az ő szemeikkel egy világot, ami a káosz szélén áll – talán ez a jövőnk? A te döntéseid drámai módon megváltoztatják, ahogy a játék intenzv, elágazó narrativája lejátszódik. Morális dilemmákkal fogod szembe találni magad, és döntened kell majd arról, hogy ki fog élni, és ki fog meghalni. Több ezernyi választás, és több tucatnyi lehetséges befejezés – milyen hatással leszel Detroit jövőjére és az emberiség sorsára?”, olvasható az Epic Games Store-on.

Gépigényt sajnos nem közölt még az Epic Games Store és a Quantic Dream, úgyhogy a minimum és az ajánlott rendszerigényre talán vissza kell még térnünk a következő kb. három hétben, ugyanis a Detroit: Become Human december 12-én fog elstartolni PC-n. Az ár pedig 40 euró lesz, úgyhogy legalább 13200 forinttal számoljunk, de mivel a Beyond: Two Souls esetében „19,90+” eurót írnak, valószínűleg itt is szépen odavágják később csendben azt a pluszt, ami az egyes fizetési metódusokkal járó költségeket takarja…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu