Black Adam stábja

MOZI HÍREK – Nincs jobb előjel, ami egy újabb szuperhősfilm, a Black Adam születését kísérheti, mintha az egymilliárd dolláros szupersiker, a Joker alkotói szállnak be a készítésébe. A lassacskán egyre pontosabb alakot öltő Black Adam-film épp ilyen.

A héten bejelentették, hogy Todd Phillips állandó alkotótársa, Lawrence Sher operatőr (aki korábban a Másnaposok-trilógia, a Haverok fegyverben és a Terhes társaság képi világáért is felelt) áll majd a Black Adam helyszínein a kamera mögé – akkor talán már Oscar-díjasként, hiszen a Joker-ért jó eséllyel jelölni fogják a díjra.

– Kivételes szuperhős, örök lázadó – mondta a Shazam közelében feltűnt antiszuperhősről Dwayne Johnson. – Mindig másokon segít, de mindig a maga furcsa módján. Végső soron az igazságot szolgálja – de úgy Black Adam-módra.

Dwayne Johnson régi vágya volt, hogy eljátszhassa Black Adamet, és úgy látszik, kívánsága végre teljesül. A filmet Jaume Collet-Serra rendezi, és bár a forgatás még el sem kezdődött, már a bemutatóját is kitűzték: az új szuperhősfilm 2021. december 21-én kerül a világ mozijaiba.

Forrás: IC Press

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu