Felbukkanhat a Cyberpunk 2077-ben a Tesla Cybertruck? [VIDEO]

Cyberpunk 2077 – essünk túl a kötelező szóviccen: Cybertruck 2077.

Elon Musk új járműve bemutatásra került, de kisebb nehézségekkel – erre még visszatérünk. Musk már hét éve is azt írta a Twitteren, hogy egy olyan járgányt szeretne, aminek „őrülten sok nyomatéka, dinamikus légfelfüggesztése van, és úgy kanyarodik mintha sínen lenne”. Itt lehetne mondani, hogy ennek mi köze van az egészhez, és jogos a kérdés, de itt a válasz rögvest: a Cyberpunk 2077 Twitter-fiókja a bejelentéskor ilyet írt, hogy „Van egy megállapodásunk, Elon”, amire a Tesla vezetője azt válaszolta, hogy „Találkozunk 2077-ben ;)”. Tehát úgy tűnik, hogy a CD Projekt RED játékába (ami április 16-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re) be fog gurulni a nem kicsi kocsi.

Amúgy a Tesla járműve, ami amúgy 40 ezer dollárba kerül Amerikában (12 millió forint, de itthon az adókkal, importtal, stb…nyugodtan mondhatjuk 20-21 milliónak, ha egyáltalán megjelenik itt is), akár 3,5 tonnát is képes elvontatni, majdnem 400 kilométert megy egy töltéssel, és nulláról 100 km/h-ra 6,5 másodperc alatt gyorsul. A dupla motoros, akár 4,5 tonnát is elvontatni képes, 4,5s alatt százra gyorsuló kiadás a több mint 480 kilométeres hatótávjával 49 ezer dollár (majdnem 15 millió forint, itthon meg valószínűleg a duplája lenne). Lesz egy 70 ezer dolláros verzió is, ami jó 800 kilométert bír. Kinézetre amúgy echte úgy néz ki mint a Haloból ismert Warthog járgány…

Na de problémás bemutatója volt. Páncélozott üveggel rendelkezik a Tesla Cybertruck, amit Muskék be is mutattak a színpadon. Itt joggal mondhatjuk, hogy bár ne tették volna: az első demó során sikerült betörnie az üvegnek. Kínos csend, hullaszag, és na most sz_rban vagyunk nevetés után jött az, hogy oké, próbáljuk meg a hátsó üveget. Az is berepedt. A lenti videón látható is. Nos, aki amúgy a fémgolyót hozzávágta kétszer is a Tesla járgányának, az nem más mint Franz von Holzhausen, aki nem mellesleg a cég dizájnigazgatója. Kínos! (Erre amúgy zuhant is a Tesla részvényeinek értéke úgy 6,3%-kal…)

Csak aztán nehogy berepedjen a Cyberpunk 2077-ben is az üveg, ha tényleg bekerül…

Forrás: DualShockers, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu