Felbukkanhat a Cyberpunk 2077-ben a Tesla Cybertruck? [VIDEO]

Cyberpunk 2077 – essünk túl a kötelező szóviccen: Cybertruck 2077.

Elon Musk új járműve bemutatásra került, de kisebb nehézségekkel – erre még visszatérünk. Musk már hét éve is azt írta a Twitteren, hogy egy olyan járgányt szeretne, aminek „őrülten sok nyomatéka, dinamikus légfelfüggesztése van, és úgy kanyarodik mintha sínen lenne”. Itt lehetne mondani, hogy ennek mi köze van az egészhez, és jogos a kérdés, de itt a válasz rögvest: a Cyberpunk 2077 Twitter-fiókja a bejelentéskor ilyet írt, hogy „Van egy megállapodásunk, Elon”, amire a Tesla vezetője azt válaszolta, hogy „Találkozunk 2077-ben ;)”. Tehát úgy tűnik, hogy a CD Projekt RED játékába (ami április 16-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re) be fog gurulni a nem kicsi kocsi.

Amúgy a Tesla járműve, ami amúgy 40 ezer dollárba kerül Amerikában (12 millió forint, de itthon az adókkal, importtal, stb…nyugodtan mondhatjuk 20-21 milliónak, ha egyáltalán megjelenik itt is), akár 3,5 tonnát is képes elvontatni, majdnem 400 kilométert megy egy töltéssel, és nulláról 100 km/h-ra 6,5 másodperc alatt gyorsul. A dupla motoros, akár 4,5 tonnát is elvontatni képes, 4,5s alatt százra gyorsuló kiadás a több mint 480 kilométeres hatótávjával 49 ezer dollár (majdnem 15 millió forint, itthon meg valószínűleg a duplája lenne). Lesz egy 70 ezer dolláros verzió is, ami jó 800 kilométert bír. Kinézetre amúgy echte úgy néz ki mint a Haloból ismert Warthog járgány…

Na de problémás bemutatója volt. Páncélozott üveggel rendelkezik a Tesla Cybertruck, amit Muskék be is mutattak a színpadon. Itt joggal mondhatjuk, hogy bár ne tették volna: az első demó során sikerült betörnie az üvegnek. Kínos csend, hullaszag, és na most sz_rban vagyunk nevetés után jött az, hogy oké, próbáljuk meg a hátsó üveget. Az is berepedt. A lenti videón látható is. Nos, aki amúgy a fémgolyót hozzávágta kétszer is a Tesla járgányának, az nem más mint Franz von Holzhausen, aki nem mellesleg a cég dizájnigazgatója. Kínos! (Erre amúgy zuhant is a Tesla részvényeinek értéke úgy 6,3%-kal…)

Csak aztán nehogy berepedjen a Cyberpunk 2077-ben is az üveg, ha tényleg bekerül…

Forrás: DualShockers, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu