Joker 1 milliárd

MOZI HÍREK – Ez az ősz a Joker-ről (Joker, már a mozikban) szólt a világ mozijaiban. Todd Phillips különleges képregény-előzményfilmje, bebizonyította, hogy a közönség világszerte nagyon vágyik arra, hogy egy film más legyen, mint az elődei: a Joaquin Phoenix főszereplésével készült képregény-előzményfilm, amely Batman fő ellenségének eddig ismeretlen életét mutatja be, újabb, különleges rekordot döntött meg: már több mint 1 milliárd dollár bevételt gyűjtött, pedig Kínában be sem mutatták. A mozitörténetben összesen 44 film lépte át eddig ezt a határt, és a Joker az első, amelynek úgy sikerült elérnie ezt az őrületes teljesítményt, hogy R-es (vagyis kb. 16 éven felülieknek besorolt) korhatárral játsszák.

Innen már nincs hova nőnie a filmnek, mindent elért, amit egy film elérhet. Illetve egyvalami mégiscsak van: az Oscar-díj: valószínűleg jó néhány kategóriában jelölik majd – a legjobb főszereplő jelölése szinte egészen biztos.

Forrás: IC Press

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu