Devil May Cry 3 Special Edition: nincs menekvés a Nintendo Switch elől

A Capcom terve várható volt: miután az első és a második Devil May Cry is portot kapott, nem az volt a kérdés, hogy a harmadik, eredetileg PS2-re megjelent felvonás is belép a Nintendo Switchre, hanem az, hogy MIKOR kerül erre sor.

„A Devil May Cry 3 előzményként szolgál az ikonikus akciósorozatnak. Ebben egy fiatalabb Dante eseménye bontakozik ki évekkel az eredeti Devil May Cry előtt. Ez az eredettörténet bemutatja Dante párbaját az ikertestvérével, Vergillel, aki egy, a démoni világ kapuját hivatott kinyitni. Dantének a hozzá köthető kardját, Rebelliont, illetve pisztolypárosát, Ebony-t és Ivory-t kell használnia, hogy megállítsa Vergilt, és megakadályozza, hogy a világot megfertőzzék a démonok. Az utuk során a játékosaik a sorozat több szemszögébe is betekintést szerezhetnek – először találkozhatnak a rajongói kedvenc Lady-vel, és megismerhetik Dante boltjának kezdetét, és megtudhatják a sorozat nevének eredetét is.

A Devil May Cry 3 stílusosan folytatta a sorozatra jellemző intenzív, non-stop akciót, és bemutatta az új, stílus alapú harci rendszert, amiben hat választható opció van, beleértve a Swordmastert és a Gunslingert, amik megváltoztatják a játékmenetet. Mindegyik stílusnak saját funkciói vannak, és a játékosok felerősíthetik a kedvenc stílusukat a megnövelt speciális támadási képességek céljából, amivel az akcióhoz egy újabb rétegnyi stratégia adódik hozzá. A Devil May Cry 3 továbbá még elhozta azt a képességet, hogy a további harci szabadság érdekében gyorsan lehet a jelenleg használt fegyverek között cserélni.

A Devil May Cry 3 Special Edition a teljes, stílusos akciócsomagot elhozza a Nintendo Switchre, így Vergil is játszható karakter, továbbá a Bloody Palace túlélő mód mind a 9999 szintje is elérhető. A Switch handheld módja első alkalommal teszi lehetővé a rugalmas, hordozható játékmenetet,” mondja a Capcom közleménye.

A Devil May Cry 3 Special Edition február 20-án jelenik meg a Nintendo Switchen (az eShopon), 20 dollárért, úgyhogy euróval számolva kb. 6600 forintba fog kerülni a PS2-es DMC trilógia utolsó felvonása.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu