Középkori játékon dolgozik a Rockstar Games?

Ha van egy stúdió, ami több korszakot lefedett, és általában nem nagyon tudni, hogy ők mit csinálnak, az a Rockstar Games lenne.

Az 1940-es évektől kezdve a Vadnyugaton át több korszakban játszódó játékot láthattunk már a Rockstartól, és most lehetséges, hogy valami középkori cím is tervben lehet náluk, ha hihetünk Pawas Saxena LinkedIn-profiljának, ami a Redditen került köztudatba. Mivel a Rockstar India művésze az illető, ezért gyanús ez a munkaköri jellemzés: „Moduláris környezetbeli elemek alkotása organikus befejezéssel, követve a középkori építészeti stílust.” (És, ahogy már kismillió alkalommal, ezúttal is levételre került ez a részlet a LinkedIn profilból, de már túlzottan késő. Az Internet sosem felejt.)

Korábban a Dhruva Interactive-nak dolgozott Pawas Saxena. Ez a stúdió nemrég (úgy kb. fél éve) került beolvasztásra a Rockstar Indiába, így lehet, hogy Saxena a Dhruvánál dolgozhatott valami középkorú tematikájú játékon, amit aztán lehet, hogy a Rockstar a belépésekor szépen lesöpört az asztalról. Vagy talán mégsem? Van itt egy másik Reddites poszt, amit lefordítunk:

„Kötelező nem szabad teljesen komolyan venni gondolat, satöbbi… a forrás, akitől ezt hallottam, korábban nem tévedett a Grand Theft Auto Online DLC-jével és a Red Dead Redemption 2 történetének részleteivel kapcsolatban (utóbbi esetében ez a megjelenés előtt volt). Nem akarok többet mondani róla érthető okokból. A Rockstar következő játéka nem a Bully 2 és nem a Grand Theft Auto VI lesz. Egy nyílt világú játékot fejlesztenek, ami a középkorban játszódik. A kardcsaták és a párbajok új mechanikaként kerülnek be a játékba. A megjelenési dátum a tervek szerint 2021 első negyedévében lesz. A bejelentés már nincs olyan messze.

Biztosan őrültnek hangzik, és nincs okotok arra, hogy higgyetek nekem, de ahogy mondtam, megbízható volt korábban [a forrás]. Teljesen hiszek abban, hogy idővel nekem lesz igazam. Többet kérdezni róla eléggé hasznontalan, mivel nem tudok többet annál, amit leírtam.”

Ha nem hülyeség a poszt, és tényleg hamarosan bejelentésre kerülhet a játék, vajon a több pletykákban is felbukkant februári PlayStation 5-bemutatón kerülhet erre sor? Majd kiderül.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu