A The Game Awardson kerül bemutatásra az új Batman-játék?

Egyre erősödnek a jelek afelől, hogy a Batman következő kalandját néhány héten belül a Warner végre be fogja jelenteni.

Kb. kismillió alkalommal volt már szó a pletykákról az új Batman játék, vagy akár játékok körül, és a két stúdió mögötte (vagy mögöttük) a Warner Bros. Montreal, illetve a Rocksteady lehet – előbbi a 2013-ban megjelent Batman: Arkham Originset, míg az utóbbi az összes többi Arkham játékot (Batman: Arkham Asylum – 2009, Batman: Arkham City – 2011, Batman: Arkham Knight – 2015, Batman: Arkham VR – 2016) készítette, leszámítva a mobilos spinoffokat (Batman: Arkham City Lockdown – 2011, Batman: Arkham Origins – 2013, Batman: Arkham Underworld – 2015). Mivel már több mint négy éve, hogy az utolsó fő Arkham játék megjelent (valljuk be, az Arkham VR nem tekinthető nagyon annak…), hamarosan tényleg itt volna már az ideje annak, hogy a Warner végre bemondja, mi is a helyzet a DC egyik ikonikus képregényes karakterével kapcsolatban.

„Az információ ugyanattól a sráctól származik, aki kiszivárogtatott pár képet a törölt Damian Wayne [főszereplésével tervezett] Batman-játékról évekkel azelőtt, hogy azok kikerültek volna a közönség elé. Igencsak megbízható, de persze semmi sem megerősített,” írja SLCMOF a Twitteren, aki hype-olta a streamjét ezzel kapcsolatban, amit nem linkelünk, mert a másfél órás monológnak az a lényege, hogy a forrás szerint a december 12-én, magyar idő szerint pedig december 13-án, hajnalban megrendezésre kerülő 2019-es The Game Awards során fog sor kerülni arra, hogy a Warner több év után végre elmondja, hogy igen, ez és ez készül nálunk.

Persze ez nincsen megerősítve, úgyhogy marad a hisszük, ha látjuk álláspont, aminél jobb megközelítés nincs – ha a Warner trükkös, a show legvégére hagyja a bejelentést, amivel szépen meglepné a közönséget. Vajon a Court of Owls-projekt lesz az, ami készül náluk? Két hét múlva már tudni fogjuk a választ a Batman: Arkham Legacy-val kapcsolatban (lehet, hogy ez lesz a neve ugyanis).

Forrás: JVL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu