A kezdőkhöz is igazodni fog az Age of Empires IV

Az Age of Empires IV, amit a Relic Entertainment fejleszt, nem fogja a mélyvízbe hajítani azon játékosokat, akik számára ez lenne az első valós idejű stratégiai játékuk.

„Sok dolgot csinálunk. Ezek jelentős része akörül forog, amit a kampányok során rakunk össze. Azt elmondhatom, hogy valami olyan eltérőt csinálunk, amire egy korábbi Age [of Empires] játékban sosem került sor, sőt… nem is nagyon jut eszembe egy másik olyan játék, amit mi csinálunk az Age of Empirs IV kampányaihoz! Sok olyasmit használunk ki – pl. a számítási erőt -, ami elérhető számunkra most, hogy azok segítségével analitikai alapú tanítást csinálhassunk, és minden olyasmit, ahol láthatjuk, hogy a játékosok miként játszanak, és arra mondhatjuk nekik, hogy hé, tudtad, hogy csinálhatod ezt [is]? Vagy ezt, amit éppen nem csinálsz? Ezeket kihasználhatjuk, amikre korábban nem volt lehetőségünk, és így több játékost is behozhatunk…

Mert olyannyira ráálltam erre a tanítósdira. Azt mondtam, hogy várjatok, ezt be kéne tennünk az Age [of Empires] II[: Definitive Edition]-be. És az is csak a kezdet! Amikor eljutunk az Age of Empires IV-hez, mivel a civilizációink annyira eltértek egymástól, nagyban fogadhatsz arra, hogy az Art of War része a játéknak olyan forgatókönyvekkel fog rendelkezni, amik ezekkel a meghatározott civilizációkkal fog foglalkozni!”, mondta Adam Isgreen, az Age of Empires franchise kreatív rendezője a PCGamesN-nek adott interjújában.

Tehát az Age of Empires IV – aminek még mindig nincs megjelenési dátuma – attól függően, hogy mit csinálunk (és mit nem), igyekszik segíteni nekünk megtanulni olyan dolgokat a játék során, amik révén profi stratégák lehetünk, így a kezdők is gyorsan megtalálhatják a helyüket. Ez pedig mindenféleképpen becsületes lépés a Relictől. (Hát még az, hogy ezt az opciót végül belegurították az Age of Empires II: Definitive Editionbe is.)

De tényleg csak az a kérdés, hogy a játék mikor fog megjelenni?

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu