The Telltale Batman Shadows Edition: újabb kollekció készül a Telltale korábbi játékaiból?

A Telltale Games bár már megszűnt, a munkásságuk megmaradt.

Az LCG Entertainment volt az, ami felvásárolta a Telltale maradékát. Nos, ők az ausztrál korhatár-besorolással foglalkozó bizottságnál regisztrálták a The Telltale Batman Shadows Edition-t. Már az elnevezésből is tippelhetünk arra, hogy ez a pakk a Batman: The Telltale Series-t, illetve a Batman: The Enemy Withint tartalmazza, azaz a Denevérember két évadot megélt epizodikus kalandozása kerülhet egybecsomagolt kiadásban valamikor 2020 tájékán (puszta tippelés a részünkről) a boltokba.

Ilyesmire már az ősz folyamán volt példa, ugyanis a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series a The Walking Dead négy évadát, az első és a második szezont összekötő 400 Dayst, illetve a Michionne minisorozatot tartalmazta – ezt a Skybound adta ki, és az a cég a The Walking Dead-alkotó Robert Kirkman cége. (Miután ők átvállalták a The Walking Dead utolsó szezonjának befejezését, lényegében kihasználták a lehetőségüket, hogy mindent egyben kiadhassanak – ez nem is hülyeség.)

Az LCG Entertainmentet a játékipar pár veteránja futtatja, és van a Telltale stábjából is pár fő ott. Még augusztusban azt mondták, hogy a Telltale katalógusából újra ki fognak adni pár játékot, és „a stúdió legjobban fogyó brandjeiből” új alkotásokat fognak összehozni: „Kicsik maradunk a következő fél év során, és egy jobban eloszló fejlesztési menetrend alapján fogunk dolgozni, mint amiért a Telltale ismert volt. Az eszközökre, a technológiára és a dizájnra fogunk koncentrálni házon belül. Néhány olyan dolog – mint az animáció és a mozgás digitalizációja (motion capture) – külsős cégekkel való megállapodás révén lesz kiszervezve. Meg kell néznünk, hogy miként szeretnek szórakozni az emberek. Szeretem az együltében több epizód megtekintésének ötletét (binge watching),” mondta még augusztusban Jamie Ottilie az LCG-től a Polygonnak.

Úgyhogy az LCG lassan kezd magához térni, és a mélyvízbe való ugrás helyett egy újrakiadással tesztelik a terepet.

Forrás: PSL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu