Újabb hatalmas mérföldkőhöz ért a Star Citizen [VIDEO]

A Star Citizen játék, ami csak készül és készül, újabb nagy állomáshoz ért.

A 2012-es Kickstarter-kampány óta 2 millió 447 ezer 599-en támogatták a Star Citizent, ami így már több mint 250 millió dollár közösségi finanszírozásnál tart. Chris Roberts (Wing Commander!) weboldalán – mivel ő áll a Star Citizen mögött is – láthatjuk, hogy novemberben elég keményen meglódult a játék iránti támogatás, ami feltehetőleg a Cloud Imperium Games által felgyorsított hírek és újdonságok miatt lehet lehetséges.

A Star Citizen jelenleg az Alpha 3.7 változatnál tart, és a lenti CitizenCon videón is látható az új, jeges microTech-bolygó, amin bemutatták a jövőre érkező dinamikus időjárási rendszert, továbbá a 3.8-as alphával érkező Planet Tech 4.0-t. A Jump Point (ugrópont) több helyen is elhelyezésre kerül, és ezekkel lehet a jelenlegi Stanton-rendszerből az új Pyro-rendszerbe ugrani – itt a káosz és a kalózok lesznek többségben, és ez még csak az első lépés egy teljeskörű, állandó, folytonosan változó online univerzumban. A 20v20 Theatres of War módot is bemutatták – ez az Arena Commander és a Star Marine keveréke lesz, és földi járművek is bekerülnek, így lényegében a Battlefieldhez lehetne hasonlítani ezt a játékmódot.

A börtönrendszer is megtekinthető a lenti videóban. Ha lecsuknak, akkor többféleképpen csökkenthetjük a büntetésünket. Az egyik módszer az erőforrások bányászása. Ezen felül kiüthetjük az erőszakos börtöntöltelékeket (vagy akár el is tehetjük őket láb alól, ha az nem volna elég…), vagy az NPC-knek, esetleg más Star Citizen-játékosoknak zsoldosmunkát végezhetünk. A barátainknak csökkenthetjük a börtönben eltöltött idejüket, és a börtönbe zártak közötti bunyókkal kapcsolatban szerencsejáték révén fogadhatunk is valamelyikükre.

Úgyhogy a Star Citizen elég szépen halad, de még tényleg kérdéses, hogy mikor is fog kilépni bétába… de addig is december 5-éig ingyen kipróbálható a játék, ha ide kattintunk. (Vajon az egyjátékos spin-off, a Squadron 42 a sztárstábjával mikor fog figyelmet kapni…?)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu