Hamarabb érkezhet a Marvel’s Spider-Man folytatása mint gondolnánk

A már a Sony Interactive Entertainment alá tartozó Insomniac Games hamarosan be is jelentheti akár, hogy a tavaly ősszel megjelent Marvel’s Spider-Man egyről a kettőre léphet.

Tavaly szeptemberben jelent meg a PlayStation 4-exkluzív játék, amiből augusztus végére már jó tizenhárom millió példány ment el, ami a nagy sikereket látva nem is csoda. Emiatt idő kérdése az, hogy mikor kerülhet sor a második részre. Itt jön be a képbe Imran Khan, aki korábban a GameInformer hírszerkesztője volt – manapság pedig megbízható belsős információkkal rendelkező egyénnek tekinthetjük őt, aki a Kinda Funny Gamescast legújabb epizódjában is felbukkant. Ott egy ilyen idézettel élt Khan: „Túl sokat tudok [a Marvel’s Spider-Man 2-ről], szóval nem spekulálhatok, találgathatok túl sokat. Úgy vélem, hogy egy Spider-Man 2 hamarabb fog jönni, mint gondolnánk.”

Később Khan még azt is említi, hogy a játéknak lehetséges megjelenési időszaka a 2021-es karácsonyi időszak lenne, ami teljesen logikus: így három év lenne az Insomniac számára összerakni a Marvel’s Spider-Man 2-t, ami így értelemszerűen PlayStation 5-re jönne már addigra. Így a stúdió számára még arra is jutna valamennyi idő, hogy megtanulhassák a PlayStation 5-ös fejlesztőkészletet (amiről, sőt, a még DualShock 5-nek hivatalosan nem nevezett kontrollerről is láttunk már képet). Persze a Sony belsős, first-party stúdióinak általában több idő jut a fejlesztésre.

A másik két franchise, ami esetében nyílt titoknak nevezhetnénk a folytatást, az a Sony Interactive Entertainment Santa Monicánál készülő God of War, illetve a Guerrilla Gamesnél a Horizon Zero Dawn. Nem kizárt, hogy az utóbbi akár a PlayStation 5 nyitócímei között lehet a második résszel – elvégre a PlayStation 4 rajtjakor is helyt állt a Guerrilla a Killzone: Shadow Fallal.

Lehet, hogy már a februárban pletykált PlayStation 5-bemutató során hallhatunk valamit a Sony exkluzívjai közül? (Aztán Knack 3 lesz belőle. Nem lenne meglepő, ha a Sony japán ágazata erőltetné.)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu