A jelenlegi konzolokra is érkezni fog a Bayonetta és a Vanquish

A SEGA nem hagyja parlagon a lehetőséget, miután a Bayonetta és a Vanquish esetében kellemes meglepetésként PC port jött a PlatinumGames két, még ma is maradandó alkotásából.

A Microsoft Store-on láthatunk ugyanis egy Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle elnevezésű pakkot, amiben a két játék remasterelt kiadása (pontosítsunk: a PC-s port TOVÁBBportolása…) Xbox One-ra biztosan meg fog jelenni, és az Xbox One X esetében 4K felbontást, továbbá 60 FPS frame rate-et is ígérnek. A Bayonetta és a Vanquish külön is listázásra került. Bár a PlayStation 4-es verziók még nem szivárogtak ki, kizártnak tartjuk, hogy a SEGA elkerülje azt a konzolt, hiszen anno mindkét játék felbukkant a PS3-on is.

„Ünnepeld meg a PlatinumGames két legnevesebb játékának 10. évfordulóját a Bayonetta & Vanquish remastered dualpakkal. 4K grafika másodpercenként 60 képkockával lehetséges az Xbox One X-en. Éld át a Bayonetta-sorozat kezdeteit az eredeti akció-kalandjátékkal. Használd ki Bayonetta képességeinek arzenálját a hack’n’slash-ben, és nyiss tüzet a mennyei ellenfeleid hordáira. Játssz Sam Gideonként, egy űrkatonaként a sikeres sci-fi shooterben, a Vanquishben. A BLADE-del, egy kísérleti fegyverrendszerrel felszerelkezve (ez képes szkennelni és lemásolni más fegyvereket) be kell jutnia az elfoglalt Providence űrkolóniára, és el kell pusztítania a jövőbeli technológiával felfegyverkezett ellenfelek légióit,” írja a Microsoft Store.

A Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle, illetve külön-külön a Bayonetta és a Vanquish is február 18-án fog megjelenni Xbox One-ra a Microsoft Store szerint, de valószínűleg PlayStation 4-re is ekkor fog kijönni a PlatinumGames két alkotása. (Kérdéses, hogy vajon a SEGA megpróbálkozik-e egy Nintendo Switch porttal. Mivel a két játék az előző konzolgenerációra jött eredetileg ki, talán megoldható lenne a nagy N hordozható platformjára átemelni a két játékot, nem?)

Lesz egy website is, mégpedig errefelé . Ha nincs otthon erős PC, és kimaradt volna a Vanquish és a Bayonetta a PlayStation 3-on vagy az Xbox 360-on, akkor most lehet pótolni a lemaradást.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu