Nem fog idén megjelenni a Beyond a Steel Sky

Valahol várható volt azok után, hogy az ősz során nem bökték ki a fejlesztők, hogy mikor is jelenhet meg a Beyond a Steel Sky, a Beneath a Steel Sky folytatása…

A Revolution Software weboldalán olvashatunk egy bejelentő posztot, amit most le is fordítanánk: „A kezdetektől fogva az volt az elképzelésünk, hogy a Beyond a Steel Sky a lehető legambíciózusabb kaland[játék]unk legyen. Újragondoltuk a fogalmi innovációkat már a legkorábbi játékaink esetében is. Örülünk, hogy ez az elképzelés közel áll a megvalósuláshoz, de – ahogy néhány sasszemű már észrevehette – a megjelenési dátumnak 2019 végét tüntettük fel. A fejlesztési időszak megnyújtásának szükségessége miatt megerősíthetjük, hogy a játék 2020-ban, néhány hónappal később fog érkezni.

Az extra időt arra használjuk fel, hogy biztosíthassuk az elképzelésünk megvalósítását: az elvi innovációk – mint például a virtuális színház, és a rendszerek hackelése – implementálása a játékmenetbe; a ToonToyban való innováció a grafikai technológiával; a szoros együttműködés Dave Gibbonsszal, hogy egy gyönyörű vizuáis stílust hozhassunk létre. Emlékeztetőképp: a játék továbbra is Apple Arcade-re, PC-re, és konzolra fog jönni. Már most kívánságlistára teheted a Beyond a Steel Sky-t a Steamen. A játék elérhető lesz más [digitális] boltokban is; a megjelenéshez közelítve tájékoztatunk majd benneteket róluk.

A következő év elején megerősítjük a megjelenési dátumot – biztos vagyok benne, hogy mind értékelni fogjátok, de nem akarunk egy pontosabb dátumot közölni addig, amíg magabiztosak vagyunk afelől, hogy elérhetjük azt. […] Addig is becsüljük a tüerelmeteket, és alig várjuk, hogy többet is megoszthassunk a Beyond a Steel Sky jóságából karácsony és az újév folyamán. Mint mindig: Legyetek Éberek!”

Az 1994-ben megjelent cyberpunk sci-fi point-and-click Beneath a Steel Sky folytatása így 2020 elején fog megjelenni. Eléggé gyanús, hogy még mindig nem árulták el, hogy milyen konzolokra fog jönni a Revolution játéka – csak nem egy next-gen verziót tervez a többek között a Broken Sword-sorozatot is létrehozó csapat?

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu