Red Dead Redemption 2: „szerény” eladásokkal büszkélkedhet a PC-s verzió a Steamen

Továbbra is technikai problémáktól szenved a Red Dead Redemption 2.

A meglehetősen gyenge starttal indult PC-s Red Dead Redemption 2 eléggé megfakult, és ez nem segített a Rockstar játéka Steam digitális platformján történő indulásának sem. Az első időszakban mindössze 12.000 játékos játszott vele egyszerre a platformon, aztán később ez a szám 28.000-re nőtt, de ez még mindig sehol sincs a PC-re több mint 4 éve megjelent GTA V-höz, amely még mindig 138.000-es egyszerre fent lévő játékosszámmal büszkélkedhet. (Miközben mindkét játéknak van multiplayer része.) A több mint kilenc éve megjelent Halo: Reach remake-je is jobban teljesített: 161.000-en játszottak vele egyszerre Steamen, a december 3-ai napon.

Már csak azért is furcsa és valahol szomorú ez a gyenge PC-s teljesítmény, mert a Red Dead Redemption 2 tavaly, konzolon rendkívül jól szerepelt (nálunk a év játéka lett) és több helyen év játéka díjat kapott. A konzolos verziónál a játék szingli része teljesen stabil volt, viszont ott induláskor a multiplayerrel voltak problémák, melyeket azóta megoldottak. PC-n viszont egyelőre még mindig vannak technikai problémák.

Forrás: 3Djuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu